EAT6 dhe EAT8 kamiot automatike

Légende ci-dessous
EAT6 dhe EAT8 kamiot automatike

Për një kontroll të qetë dhe cilësi të lartë të udhëtimi

Zbuloni kutitë e shpejtësisë automatike EAT6 dhe EAT8! Këto kuti të transmetimit përmirësojnë kënaqësinë e udhëtimit .

Kamio EAT6

Kutia e shpejtësisë automatike EAT6 (Kamio Automatike Efikase me 6 shpejtësi) me konvertuesin e gjeneratës së fundit

18P17_C5AEAT8_555X318arrin një nivel të lartë të  në sajë të lëngjeve dhe ndërrimit të shpejtë të marsheve. Komoditeti i përdorimit , fleksibiliteti dhe marrëveshja, do t’i bëjnë rrugët tuaja të përditshme edhe më të këndshme. Kjo kuti EAT6, e parametrizuar për komoditetin e kontrollit dhe rrjedhshmërinë e ndërrimit të marsheve , mund të përdoret edhe në dy zgjedhjeve të veçanta, të aksesueshme  përmes butonave që ndodhen përpara levës së marshit : një program “Sport”, i cili bazohet në një stil dinamik , dhe një program “Snow”, e cila lehtëson  lëvizjen në  kushtet e motit të ftohtë.

Kamio EAT8

18ZZ3_C3AEAT6_555X318

 

Gjenerata e fundit e kamios automatike EAT8, “Kamio Automatike Efikase” me 8 shpejtësi, me funksionin “Shift” dhe  “Park control “e Parkut  ofrojnë edhe më shumë efikasitet  me mënyrat tuaja të përditshme në veçanti:
– Konsumi i karburantit është zvogëluar deri në 7% krahasuar me EAT6 falë 2 marsheve shtesë, përmirësimit i sistemit Stop & Start deri në 20 km / h dhe me uljen e peshës (deri në 2 kg krahasuar me EAT6)
– Një rehati në përdorim dhe një  ndërrim i shpejtë  i marsheve , u rritën në sajë të optimizimit  motorit dhe kamios .