CITROËN C3 OFERTAT

10% ULJE PËR TË GJITHA MODELET CITROËN C3

Viti 2022 nis me surpriza! Përfitoni 10% ulje në të gjitha modelet Citroën C3. Për më shumë informacion kontaktoni në numrin +355676000566 ose na vizitoni në showroom-in tonë, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 6.

97 KOMBINIME PERSONALIZIMI
Zgjidhni nga 7 ngjyrat e jashtme, 4 ngjyrat e tavanit dhe 4 paketat e ngjyrave të cilat korrespondojnë me 3 dekoret e tavanit dhe 3 ngjyrave të brendshme unike.  

SEDILJE ADVANCED COMFORT
Citroën C3 me sedilje më të gjera dhe suspension, të cilat ofrojnë një nivel komforti të pakrahasueshëm për udhëtimet tuaja. Pasagjerët përpara përfitojnë nga mbështetësja optimale e lumbarit. 

 SISTEME TË ASISTENCËS SË DREJTIMIT
Për një siguri më të lartë dhe kënaqësi gjatë drejtimit të automjetit, Citroën C3 është i pajisur me 12 pajisje për siguri dhe asistencë në drejtim.