BOTA E CITROËN

Univers citröen

Citroën është një novator i vazhdueshëm dhe krijues i lajmeve. Nga automjetet e para të Citroën deri në përfshirjen e markës në kampionatin botëror të Rally, nëpërmjet modeleve të reja hibride ose koncepteve, thuajse 100 vjet të historisë tregohen këtu.