Mirror Screen

Funksioni Mirror Screen, nëpërmjet Android Car, Apple CarPlay ™ dhe MirrorLink®, bën të mundur gjetjen e aplikacioneve të pajtueshme të telefonit inteligjent të shëndoshë në raftin e prekshëm.

Mirror Screen bën të mundur që të pëdorni aplikacionet e  smartphonit tuaj në ekranin me prekje. Është më praktike, është më e thjeshtë dhe është më e sigurt.

FUNKSIONI MIRROR SCREEN

Me Mirror Screen, smartphoni juaj dhe ekrani me prekje i Citroën  bëjnë vetëm një.
Aplikacionet tuaja të preferuara ju ndjekin çdo ditë, duke përfshirë udhëtimet tuaja në veturë! Mirror Screen ju mundëson përdorimin e aplikacioneve tuaja në ekranin me prekje.
Ju vetëm duhet të lidhni smartphone tuaj duke përdorur një fishë   për të  realizuar lidhjen me  Mirror Screen  në ekranin me prekje. Mirror Screen përdor abonimin e smartphone tuaj dhe nuk gjeneron ndonjë shpenzim shtesë të abonimit *.
Përveç faktit që ofron një shikueshmëri më të mirë se sa në ekranin e smartphone,  ju mundëson të ndërveproni me aplikacionet tuaja në siguri të plotë: funksioni i zërit  , funksionin e radios , diktoni një SMS (ose lexoni) pa tërhequr shikimin nga  rruga !
* Përveç  aplikacioneve me pagesë , blerjet në lidhje me aplikimet ose shpenzimet e udhëtimit jashtë vendit. Funksioni Mirror Screen ofrohet si opsion  në  seri sipas versioneve.

 PERPUTHSHMERIA MIRROR SCREEN

APPLE CARPLAY™

Apple-Car-Play_555X318Nëse përdorni një iPhone, Apple CarPlay ™ ofron një mënyrë intuitive për të kryer telefonata ,  për të dëgjuar muzikë dhe për të lexuar mesazhet tuaja, duke përdorur zërin ose gishtin.
Pa humbur shikimin nga rruga , aktivizoni njohjen e fjalës Siri duke filluar nga ekrani  me prekje i  makinës suaj ose duke shtypur butonin e kontrollit të zërit nën timon. Siri ju mundëson akses në kontaktet tuaja, të kryejë telefonata, të lexojë mesazhet tuaja pa shikuar në iPhone tuaj.
Apple CarPlay ™ gjithashtu ju mundëson të përfitoni nga aplikacione të caktuara audio si Spotify ose Stitcher gjatë udhëtimit.

ANDROID AUTO

Android.auto.logo.custom_555X318Për të përdorur Android Car (™), duhet të merrni një automjet ose një radio të makinës të instaluar pas blerjes, në përputhje me Android Car (™) dhe një telefon të pajisur me Android 5.0 (Lollipop) ose versionin e mëvonshëm. Së pari, shkarkoni aplikacionin Android Car në telefonin tuaj smartphone nga dyqani “Google Play Store”. Kur lidhni telefonin tuaj të përputhshëm Android me automjetin , aplikacionet tuaja do të shfaqen në ekranin e automjetit në sajë të Android Car (™). Për më shumë informacion rreth përputhshmërisë së Android Car (™), ju lutemi konsultoni faqen support.google.com/androidauto.

MIRRORLINK®

Mirror-Link_555X318

 

MirrorLink® bën të mundur përdorimin me lehtësi dhe me siguri të plotë të aplikacioneve ** të smartphone  tuaj *, direkt në ekranin e makinës suaj, me një ndërfaqe të përshtatur me përdorim gjatë drejtimit të automjetit: navigacion, ndihmë për guidim, muzikë, telefonia …
Aplikacionet funksionojnë në smartphone, por shfaqen në ekranin e automjetit tuaj dhe dëgjoni tingujt e tyre në sistemin audio të integruar të makinës.
Një panel i tërë aplikacionesh që përdoren çdo ditë mund të kopjohen, në një format të përshtatur për drejtimin e automjetit, në mënyrë që t’ju lejojë të ndërveproni me to, në mënyrë të sigurtë.
* Kështu që është i përputhshëm.
** Nëse aplikohet në përputhje.
Mirror Screen është i disponushëm në modelet:  C1, C3, C3 Aircross, C-Elysée, C4 SpaceTourer, C5 Aircross, SpaceTourer