Pika e Shitjes

Ne respektojmê masat dhe rekomandimet,  shêrbimet tona janê tê disponueshme pêr ju Ne do i pergjigjemi kêrkesave tuaja sa mê shpejt tê jetê e mundur.

Na kontaktoni : Servisi i i Autorizuar  +355 48 200 999, + 355 69 20 78 857 (i disponueshêm nê Viber dhe WhatsApp ) ,  Shitjet +355 48 200 999.