OFERTË CITROËN Ë-C4

DO TË DASHUROHENI ME JETËN ELEKTRIKE
CITROËN Ë-C4, PËR VETËM 29.990€!

Gjithmonë më shumë komfort dhe stil me Citroën Ë-C4, 100% elektrik. Siluetë e rafinuar, linja fluide, rehati në bord dhe teknologji e lartë. Eleganca shkon paralelisht me kënaqësinë e drejtimit të automjetit në komoditet të plotë.

Zgjidhni Ë-C4 dhe përfitoni nga oferta e limituar. Dorëzim i menjëhershëm!

CITROËN Ë-C4 ELEKTRIK 50KWh LIFEPACK, PËR VETËM 29.990€*

Pajisur me:
Siguri
ABS, ESP, ASR, AFU, REF, Airbag (6), Timon elektrik, 2 pika isofix në sedilet e pasme, Kit për riparim gome, Ndihmë në tatëpjetë, Pilot automatik me limitues shpejtësie me komanda në timon, Detektor i presionit të gomave, Mbyllje e dyereve të pasme për fëmijët;

Komfort

Ajër i kondicionuar manual me difuzor në rrjeshtin e dytë, Timon elektrik, Timoni i rregullueshëm në lartësi dhe thellësi, 3 modalitete ngarje (Eco – Sport -Normal), Sedilja e shoferit e rregullueshme në lartesi, Sedilje të pasme me palosje 1/3 2/3, Bagazh me dy nivele, Prize 12V, Sensor parkimi të pasëm, Asistencë mbajtje korsie, Dorezat e dyerve dhe kapakët e pasqyrave me lyerje, Goma Bridgestone, Mbështetëse krahu, Xhama elektrik, Pasqyrat elektrike, Frena dore elektrike automatike, Lexues i  tabelave të kufizimit të shpejtësisë, Sensor dritash dhe shiu

Stili

Disqe çeliku 16″ me kupa dekorative 3D, Drita dite LED, Kompjuter bordi elektronik me ngjyra, Multimedia Touchscreen 10”, Bluetooth, 1 prizë USB dhe 1 prizë Type-C Multimedia

 

Ofertë e limituar. Dorëzim i menjëhershëm.

Zgjidhni Citroën Ë-C4 tuaj!

 

*Na kontaktoni menjëherë në pikën tonë të shitjes ose online dhe zbuloni ofertën për modelet Citroën Ë-C4 Elektrik.

*Oferta është e vlefshme për modelin Ë-C4 Elektrik 50KWh Lifepack. Fotot dhe pajisjet e paraqitura janë përdorur me qëllim ilustrimi të automjetit; për pamjet dhe ofertën e plotë kopntaktoni pikën tone të shitjes.