Revolte

Dizajni

01_Design

REVOLTE, një shkelës luksoz

Linjat energjetike, përmasat kompakte, anët drejtuese … REVOLTE lëviz kufijtë e luksit që barazojmë me pamjen e karroserise me një automjet të cilësisë së lartë. Ajo ka karakteristika që janë larg nga ato që ndodhin në botën e automjeteve.

Shumë më tepër se një mjet i vogël, funksional, REVOLTE i jep përparësi zjarrit dhe acarimit: përmasat e tij kompakte dhe trupi i tij që ndryshon kodet tradicionale të luksit për ta ngjyrosur atë në një hije intensive dhe të ndritur të purpur.

REVOLTA është e vendosur të kapërcejë të gjitha vështirësitë në një udhëtim në qytet. Nëse bëhet fjalë për sondazhet e mëdha, shtrëngimi i linjave të mbulesave, ose gdhendja e anësoreve, REVOLTE zbulon një muskulozitet të fuqishëm që është gati për të shkuar.

E gjithë revolucioni bashkëkohor shprehet përmes një provokimi stilistik të frymëzuar nga një nga paraardhësit e tij më të famshëm: Spaçek. Por heretik nga natyra, REVOLTA vë në pikëpyetje të gjitha kodet e Spaçek dhe në mënyrë sistematike i shqyrton vlerat që janë në rrënjën e mitit.

Interiori

02_Intérieur

REVOLTE ka kabinë të ndarë dhe luksoze

Dyert e REVOLTA që hapen në drejtim të kundërt e bëjnë të lehtë të hyjnë dhe të zbulojnë një brendësi me ngjyra që i ngjan një kutie make-up. Lëkura e zezë, kadife e kuqe e errët dhe alumini me shkëlqim janë materialet kryesore në kabinën. Kështu, materialet klasike, si druri dhe ngjyrat konvencionale janë hedhur jashtë: brendësia e REVOLTE-s është e dyfishta dhe luksoze në të njëjtën kohë.

REVOLTE gjithashtu kanë një kabinë me tre vende që ofron pajisje të ngjashme me atë për dekorimin e brendshëm. Shtresa e pasagjerëve është e pajisur me një sofat moderne të projektimit, linjat e buta të të cilave mbulojnë të gjithë hapësirën e pasme, si dhe një pjesë që zakonisht rezervohet për një pasagjer. Një pasagjer ulur mund të zgjas këmbët e tij dhe të gëzojë këtë kabinë të rehatshme dhe luksoze.

REVOLTE ka një strukturë, me forma të pazakonta dhe origjinale, të cilat kurrë nuk janë përdorur në këtë lloj makine.

Teknologjia

03_Technologies

REVOLTE ose zgjedh teknologji intelegjente

Qasja e REVOLTE-së ndaj novacionit pasqyron qëndrimin e tij ndaj luksit. Brenda, ekrani me prekje është i veshur me kristale me ngjyrë të kuqe të errët.

Elegant, ndenjësa e pasme nuk është vetëm një shfaqje e shkëlqyer e stilit, në të janë vendosur bateri elektrike.

Kulmi i automjetit është i mbuluar me qeliza fotovoltaike që furnizojnë energji, madje edhe kur automjeti është i parkuar, pajisjet që janë në dispozicion për rehati. Nuk ka nevojë të konsumoni bateritë elektrike.

Ky mjet tërheq vëmendjen me linjat e rrumbullakuara të xhamit që theksojnë linjën e maskës. Shevronët dalin jashtë përmes pjesës transparente të xhamit me ndriçim.

Hibrid

04_Hybride

REVOLTE, aktivist modern

Një mjet modern dhe i sofistikuar deri në motor, REVOLTA ka një makinë që është e fokusuar fort në të ardhmen. Në një kërkim që shtyn botën e makinave drejt një “automjeti plotësisht elektrike”, REVOLTA ndryshon duke pasur një makinë hibride që mund të ngarkohet. Kjo zgjidhje është edhe emocionuese dhe bindëse në të njëjtën kohë..

Karakteristikat dhe tiparet e vozitjes janë si më poshtë:
– motor tradicional me djegie të brendshme me madhësi të vogël të kombinuar me një motor elektrik;
– mundësinë e ngasjes në mënyrën ZEV (Zero Emission Vehicule), domethënë, pa emetimin e gazrave;
– aftësia për të ngarkuar bateri të mundura nga një motor elektrik.

Ky makinë hibride, e cila mund të karikohet, lë hapësirë më të madhe për drejtimin e makinës elektrike, pasi jo vetëm që nuk lëshon CO2, por edhe garanton heshtje në veturë dhe ngushëllim të madh drejtimi.