Shtëpia e Citroën

Mirësevini në "Shtëpinë Citroën" !

Légende ci-dessous
Shtëpia e Citroën

 

Maison Citroën Black C1

 

 

 

 

 

 

 

Më inovativ se çdokush tjetër në kohën e tij, André Citroën dinte se si të zhvillonte teknologjinë në industrinë e automobilave. Shtëpia e  Citroën, e cila po hapet në 39 rue Saint-Didier në Paris, është rezultat i trashëgimisë së tij.

Nga dritarja, një ekran gjigant krijon kuriozitet dhe tërheq vëmendjen, duke ftuar kalimtarët për të hyrë. Porta është e mbushur me dekor të ngrohtë, brenda është e përbërë nga druri natyror dhe muret shumëngjyrëshe.

Makina shfaqet në qendër të sallës së ekspozitës, por arredimi nuk është ai i një showroomi tradicional me shumë ekrane dhe pajisje të dedikuara, për ta bërë këtë përvojë unike.

 

 

Maison Citroën White C3

Shtëpia Citroën, në zemër të Parisit, shpreh etiketimin e markës “Jini të ndryshëm, të ndiheni mirë” premtim.

Çdo vizitor do të shijojë një eksperiencë unike përmes një sërë teknologjish dhe pajisje të ndryshme për të zbuluar markën në mënyre më te  detajuar.

 

Kjo qasje novatore tashmë ka fituar etiketën “Janus du Commerce 2016”. Nëpërmjet etiketës, IFD instituti francez i dizajnit po pranon rëndësinë e inkurajimit të projekteve që fokusohen në dizajn për të përmirësuar mjedisin dhe rehatinë për konsumatorët.

 

Citroën Wall Table Tactile

Muri Citroën përmban një ekran me prekje që ju lejon të konfiguroni të gjithë gamën Citroën duke përdorur imazhe 3D, konfigurimi mund të fillohet në internet dhe pastaj të rikuperohet për vizitorin.

Maison Citroën Café André

 

Ju mund të bëni një pushim freskues në Café André dhe të relaksoheni në zonën fqinje të pritjes, duke shijuar paraqitjen e saj relaksuese.

Citroën Origins

 

Origjina e Citroënit, muzeu virtual Citroën është gjithashtu i arritshëm nëpërmjet një ekrani me prekje të dedikuar. Zbuloni një pamje 360 ° të brendshme dhe të jashtme të më shumë se 50 modeleve ikonike që kanë bërë historinë e Citroën.

Maison Citroën C1 Black

 

Shtrirja e La Maison Citroën lehtëson çdo nevojë tuaj dhe zona e shitjeve është pa përjashtim. Ky seksion i dyqanit është vendi ku mund të shkoni për të diskutuar rreth blerjes së automjetit tuaj Citroën.

Nëse keni filluar një konfigurim para një vizite në La Maison Citroën ose konfigurimin e krijuar pak para vizitës suaj, mund të merret lehtësisht këtu.

Le Petit Citroën

Me dyqanin Le Petit Citroën, klientët mund të marrin në shtëpi një pjesë të legjendës së Citroënit nga një zgjedhje e gjerë e modeleve miniaturë dhe produkteve të jetesës nga dyqani online.

Citroën Advisor

Para largimit, vizitorët janë të ftuar të vlerësojnë përvojën e tyre në Citroën nëpërmjet faqes Citroën Advisor.

Për të përfunduar vizitën, hapësira prej 150 m² në bodrum është plotësuar nga një flotë e test drive dhe një seminar për pas shitjen, gjithashtu në të njëjtën adresë.