Versioni origjinal i koleksionisteve

100 YEARS OF BOLDNESS AND INNOVATION

Légende ci-dessous
Versioni origjinal i koleksionisteve

100 VITE REHATI

PERSONALIZIME TE REJA

Personnalisation-exterieure_555x318 Çdo model është i disponueshëm në ngjyra të ndryshme : Bardhë, Gri dhe e Zeze.
Menjëherë e njohur, edicioni i koleksionisteve  përmban personalizim të jashtëm të “Origins”, me detaje të dizajnit  ngjyrë të Bronzi .

SPECIAL ORIGINS DESIGN SCHEME

Personnalisation-interieure_555x318 Skema harmonike qëndron me: Sedilje Chiné Gray me copë me ngjyrë ari dhe një etiketë “Origins” (në C3, C3 Aircross Compact SUV dhe C4 Cactus Hatchback), një tapiceri Mistral TEP me dekore ari (në C3 ) dhe plastika mbrojtëse para dhe prapa.

Edicioni  “Origins” Collector’s  feston vitin e njëqindtë të një marke të guximshme dhe vizionare duke rishikuar sukseset kryesore dhe temat kryesore të historisë së saj, që nga viti 1919 deri në ditët e sotme.
Marka ka tërhequr vemendjen e fotografeve midis çdo modeli të ri të koleksionit  emblematik  Citroën që ndan një pikë të përbashkët.

CITROËN C1 ORIGINS DHE 2 CV – 100 VITE SHKATHTESI

Citroen-C1_308x176

Citroën C1 Origins
Citroën C1 është frymëzuar nga konsumatorët dhe stilet e tyre të jetesës dhe e bën jetën e tyre të përditshme më të lehtë. E shkathet  dhe praktike, ajo leviz brenda dhe jashtë hapësirave të ngushta në qytet në sajë të dimensioneve të saj kompakte dhe impresionuese.

Citroen-2-CV_308x176
CV
Një “makinë shumë e vogël” ose “ombrellë në katër rrota”, e aftë për të “transportuar një shportë vezësh  pa thyer asnje të vetme”. Këto ishin specifikimet e vendosura në vitin 1936, para se modeli përfundimtar u zbulua në Panairin e Parisit të vitit 1948.
Zbuloni më shumë rreth 2 CV ne Citroën Origins

CITROËN C3 ORIGINS DHE TRACTION AVANT – 100 VITE PERSONALIZIM

Citroen-C3_308x176
Citroën C3 Origins
Një portret i gjithanshëm dhe i gjallë, Citroën C3 qëndron me pamje  unike , komoditet pa kompromis dhe teknologji që rrisin përdorimin e përditshëm. Ajo gjithashtu tërheq përmes potencialit  të personalizimit, me 36 kombinime të mundshme ngjyrash.

Citroen-Traction-Avant_308x176

Traction Avant 
Kthehu në vitet 1930, shoferët tashmë mund të personalizonin gomat e Traction Avant tyre në të kuqe, të verdhë ose të gjelbër.
Zbuloni më shumë rreth Traction Avant ne Citroën Origins

CITROËN C4 CACTUS HATCHBACK DHE GS – 100 VITE REHATI

Citroen-C4-Cactus_308x176

C4 Cactus Origins
C4 Cactus Hatchback mishëron programin Citroën Advanced Comfort®. Ishte modeli i parë në Europë i pajisur me Sediljet Progresive Hidraulike® dhe Avanced Comfort, duke sjellë një efekt “udhëtim magjik ”

Citroen-GS_308x176
 

GS
GS ishte i pari që bënte pezullimin hidropneumatik gjerësisht të disponueshëm. Moderne në stilin e saj dhe të zgjuar përmes teknologjisë së saj të guximshme, GS fitoi çmimin Car of the Year në 1971.
Zbuloni më shumë rreth GS në Citroën Origins

CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV DHE HALF-TRACK – 100 VITE AVENTURE

Citroen-SUV-C3-Aircross_308x176

Citroën SUV C3 Aircross Origins
Me stilin e saj të lëvizjes dhe qëndrimin e fuqishëm dhe të freskët, C3 Aircross sjell aventura dhe një eksperiencë të re me karakterin e vet SUV dhe teknologjinë e Kontrollit “Grip” që ofron mundesi ngarje në të gjitha kushtet e rrugës.

Citroen-Autochenille_308x176jpg

 Autochenille
Fryma aventureske e C3 Aircross është thelbësore për ADN-në e markës. Në vitin 1922, Citroën B2 Modeli , i quajtur “shiriti i artë”, ishte një nga automjetet e para të motorizuara në histori për të kaluar Saharën duke pershkruar 3500km.
Zbuloni më shumë rreth  Autochenille në Citroën Origins

CITROËN C-ELYSÉE ORIGINS DHE TRACTION AVANT – 100 VITE LIMUZINA

Citroen-C-Elysee_308x176

Citroën C-Elysée Origins
Citroën C-Elysée është i njohur për komoditetin dhe hapësirën . Plotësisht në harmoni me kohën e saj në aspektin e pamjes dhe pajisjeve  qëndron si një alternativë tërheqëse në gamën Citroën për klientët që kërkojnë një  sedan  të përballueshëm me cmimin.

Citroen-Traction-Avant_bis_308x176

 Traction Avant
Duke u kthyer në kohë, Citroën krijoi  tre modele  përpara C-Elysée. Për shembull, Traction Avant, që përmban një bagazh me kapacitet te dyfishte. para kësaj erdhi Rosalie, një  model i përkryer .
Zbuloni më shumë rreth Traction Avant on Citroën Origins

CITROËN C4/GRAND C4 SPACETOURER ORIGINS DHE C4F – 100 VITE NE UDHETIME FAMILJARE

Citroen-C4-SpaceTourer_308x176

Citroën C4/Grand C4 Spacetourer Origins
Citroën C4 SpaceTourer dhe Citroën Grand C4 SpaceTourer simbolizojnë zgjuarsinë dhe aventurën. Ata janë modele të gëzueshme që mund të transportojnë 5 deri në 7 persona me një rehati unike  dhe motorë me teknologji të gjeneratës së fundit.

Citroen-C4F_308x176

 C4F
Në fund të viteve 1920, Citroën C4 F gjithashtu tregoi një praktikë të jashtëzakonshme. Një makinë familjare e shkelqyer, ajo ofroi 5 vende dhe sediljet e pasme te levizshme, si dhe  hapje të dyerve te bagazhit .
Mësoni më shumë për C4F në Citroën Origins

ORIGJINA CITROËN

MUZEU I NDERVEPRIMIT TE MARKES

Musee-citroen-origins_308x176A jeni gati për një udhëtim në kohë?
Me Citroën Origins, zbuloni një pamje 360 ° të jashtme dhe të brendshme të më shumë se 50 modeleve ikonike që bënë legjendën e Citroënit. Nga automjetet e cilësisë së mirë, si Citroën Type A, atyre që qëndrojnë prapa fuqisë së markës, siç janë makinat tona të garave dhe makinat koncept , shihen të gjitha mjetet legjendare që shkruajnë historinë e Citroën dhe hedhin dritë mbi të ardhmen e saj.