Applikacioni Scan Mycitroën

Légende ci-dessous
Applikacioni Scan Mycitroën

Skano një pjesë të automjetit tuaj Citroën dhe shkoni drejtpërdrejtë në informacionin që kërkoni!!

GOOGLE

APPLE

Të lodhur për të lexuar nëpër një dokumentacion të gjerë për makinën tuaj për të gjetur atë që kërkoni? Scan MyCitroën është një aplikacion i lirë, i thjeshtë dhe intuitiv që ju lejon të kontrolloni manualin e automjetit tuaj duke skanuar pjesën dhe funksionet e makinës që dëshironi të mësoni më shumë.

E disponueshme për : C1, C3, C4 Kaktus, C4 Picasso, Grand C4 Picasso

 

Home_Scan_My_Citroen3

80x80_picto_facilite_scan_myc.206163.71

E shpejtë dhe e thjeshtë

Duke skanuar një pjesë të veçantë të automjetit tuaj, ju mund të gjeni informacionin që kërkoni me një klik – nuk ka kohë të humbur duke kërkuar nëpër të gjithë informacionet për automjetin tuaj për të gjetur atë që ju nevojitet!

206162.71

E thjeshtë

Aplikimi është shumë intuitiv për t’u përdorur. Një ikonë  në dritat paralajmëruese të panelit (dritat e plotë, dritat treguese, dritat e mjegulles etj …) është gjithashtu në dispozicion në mënyrë që të mund të dekodoni pultin tuaj!

TIPARET

 

FUNKSIONI SKANUES

Duke përdorur kamerën në telefonin tuaj të mençur, pikësoni dhe zgjidhni pjesën e automjetit tuaj që dëshironi të gjeni detajet. Aplikacioni automatikisht do të identifikojë pjesën duke përdorur aparatin tuaj – çdo pjesë e automjetit të referuar në dokumentacionin origjinal të automjetit mund të skanohet në Scan MyCitroën.

 

PËRMBLEDHJE ILLUSTRUESE

Nëse nuk dëshironi të përdorni funksionin “Scan”, gjithashtu mund të kaloni manualisht në një përmbledhje të ilustruar që ju mundëson përdorim të shpejtë në informacionin që kërkoni.

.

Sélection_visuelle_Scan_My_Citroen

Témoins_Scan_My_Citroen

 

 LLAMPA EMERGJENCËS

Një lidhje e drejtpërdrejtë në llampat e paralajmërimit   të CITROËN-it tuaj është në dispozicion nga menyja e aplikacionit Scan MyCitroën. Ky seksion përfshin dritën paralajmëruese vizuale, çfarë do të thotë dhe ndoshta veprimet e para që duhet të ndërmerren në rast alarmi.