Applikacioni ConnectedCAM

Légende ci-dessous
Applikacioni ConnectedCAM

Zbuloni ConnectedCAM Citroën ™, një aparat fotografik i ndërtuar nga “Citroën” për të kapur momentet më të mira të udhëtimit, duke ju dhënë lirinë e shpirtit dhe, natyrisht, duke përmirësuar sigurinë tuaj!

ConnectedCAM Citroën ™ është një kamera HD e vendosur poshtë pasqyrës  të makinës suaj që ju mundëson të realizaoni në mënyrë të sigurtë fotografitë dhe videot e udhëtimeve tuaja. Me një klik të vetëm, fotografoni ose filmoni me Citroën ™ tuaj ConnectedCAM dhe ndani me miqtë në rrjetet sociale (Facebook, Twitter) ose me email.

FILMO, FOTOGRAFO NDAJ UDHËTIMIN

 

ConnectedCAM Citroën ™ është teknologji ekskluzive që mund të gjendet në  modelin e Ri C3 .

UDHËTO NË FULL HD

 

E vendosur poshtë pasqyrës , ConnectedCAM Citroën ™ filmon pikat kryesore të udhëtimeve tuaja në kënd të gjerë 120 ° HD.

Një pamje e pazakontë në trafik, një rrugë malore dredha-dredha ose një fshat piktoresk ku po kaloni? Zgjedhja është e jotja!

• Një klik i vetëm i butonit ConnectedCAM Citroën ™ do të shkrepë një foto.
• Shtypi i gjatë në butonin ConnectedCAM Citroën ™ do të regjistrojë një video për rreth njëzet sekonda.

Natyrisht, mund ta fikni kamerën ose t’i fshini të dhënat tuaja në çdo kohë.

 

APLIKACIONI PËR CELULARË

230696

 

Për t’i bërë gjërat të thjeshta dhe të thjeshta, ConnectedCAM Citroën ™ ka aplikacionin e vet !

Shpërndarja e fotove tuaja , është e lehtë:

1) Shkarkoni aplikacionin nga app store *.
2) Hyni në ConnectedCAM Citroën ™ nëpërmjet WiFi.
3) Vendosni parametrat  tuaj.
4) Vendosni fotot ose videot tuaja të preferuara.
5) Ndani ato me miqtë tuaj në mediat sociale.

 

*Aplikacioni ConnectedCAM Citroën ™ është i përputhshëm me pajisjet iOS (9 dhe lart) dhe Android (5.0 dhe lart)..

GOOGLE

APPLE

 

Zbuloni në video se si të sinkronizoni ConnectedCAM™ Citroën ™ me telefonin tuaj smartphone.

 

SIGURIA E PARA

230387


Në rast të aksidentit, ConnectedCAM Citroën ™ aktivizohet automatikisht dhe regjistron dhe ruan pamjet 30 sekonda para dhe 1 minutë pas incidentit. Kjo ofron siguri më të madhe dhe mund të jetë e dobishme kur merret me kompaninë tuaj të sigurimit më vonë.

Në sajë të funksionit GPS brenda aplikacionit ConnectedCAM Citroën ™, gjithashtu mund të gjeni lehtë makinën tuaj.