December 24, 2020

SKUADRA AG2R CITROËN: një fanellë e guximshme dhe unike!

Vincent Lavenu, Drejtori Menaxhues, si dhe i gjithë ekipi i tij, AG2R LA MONDIALE dhe CITROËN, janë krenarë të zbulojnë fanellën e re për AG2R CITROËN TEAM.

Duke filluar nga 1 Janari 2021, AG2R LA MONDIALE, partneri i vjetër për titull dhe Vincent Lavenu do të mirëpresin CITROËN si bashkë-sponsor të titullit. Të dy organizatat do të jenë të angazhuara bashkarisht deri në vitin 2025. Kjo fanellë mishëron një bashkëpunim të paparë dhe hap faqet e para të një kapitulli të ri në historinë e ekipit.

Projektimi i fanellës AG2R CITROËN TEAM përfaqësoi një sfidë për ekipin e çiklizmit dhe dy partnerët e saj kryesorë. U deshën pesë muaj bashkëpunim grafik për të krijuar një identitet i cili nuk përcaktohet nga një përzierje e markave të shumta, por që bëri zgjedhjen mbresëlënëse të një fanelle të bardhë të shoqëruar me pantallona të shkurtra kafe. Grafika e fortë do ta bëjë atë të dallohet si unike. Është një mënyrë ideale për të ilustruar ndjenjën e përbashkët të guximit dhe ambicjeve të mëdha që bashkojnë dhe bëjnë aleat partnerët sponsorizues.

C5-Aircross-dynamique-3-1024x682

Vincent Lavenu, Menaxher i Përgjithshëm për Ekipin e Çiklizmit: “Një fanellë bashkon të gjithë ekipin tonë, nga çiklistët tek anëtarët e stafit dhe menaxherët. Gjithashtu është një pikë grumbullimi vizual për tifozët tanë. Kjo fanellë e skuadrës AG2R CITROËN shënon fillimin e një kapitulli të ri në historinë tonë. Është rezultat i një bashkëpunimi krijues midis AG2R LA MONDIALE dhe CITROËN, bazuar në vlera të përbashkëta. Unë jam shumë krenar për rezultatin. Identiteti ynë grafik evoluon, por identiteti ynë thelbësor nuk ndryshon. Ne me zi presim të shohim çiklistët tanë që fillojnë garën duke veshur kompletet e tyre të reja AG2R CITROËN TEAM. “

2-1

Clément Champoussin, një çiklist i ri premtues në ekip: “Ne do të fillojmë një aventurë të re dhe kjo fanellë është ilustrimi më i mirë për këtë! Shumë rrallë kam pasur mundësinë të ngas në një fanellë kryesisht të bardhë. Unë isha i lumtur të shihja që ky ishte rezultati përfundimtar i procesit të dizajnit. Ka një estetikë të këndshme dhe është atipike. U bëra pjesë e Chambéry Cyclisme Formation në 2017 para se të bëhesha profesionist në Prill 2020. Ishte një vit shumë i veçantë për mua. Me zi pres të vesh fanellën AG2R CITROËN TEAM në gara dhe të kontribupj në këtë kapitull të ri për ekipin. ”

Laurent Barria, Drejtor i Marketingut dhe Komunikimit CITROËN: “Ne jemi krenarë që Citroën bëhet partner i ekipit France Cyclisme të udhëhequr nga Vincent Lavenu së bashku me AG2R LA MONDIALE. Ky ekip ndan vlerat tona të guximit, performancës, modelit dhe afërsisë me publikun dhe të gjithë entuziastëve të çiklizmit. Zbulimi i identitetit të ri të AG2R CITROËN TEAM dhe fanella e saj është një akt themelues në bashkëpunimin tonë. Dizajni grafik dhe zgjedhjet e guximshme tipografike ilustrojnë në mënyrë të përsosur ambicien tonë në këtë partneritet që ne imagjinojmë të jetë premtues në rrugët e eventeve ndërkombëtare “.

4-1

André Renaudin, CEO i AG2R LA MONDIALE: “AG2R Prévoyance dhe më pas AG2R LA MONDIALE kanë punuar së bashku me Vincent Lavenu dhe ekipin e tij për 23 vjet. Kjo mbështetje afatgjatë i ka mundësuar atij të përparojë dhe të rritet. Ne mirëpresim CITROËN për të lejuar ekipin të marrë një hap të ri në zhvillimin e tij dhe për ta ndihmuar atë të ketë një performancë të mirë në garat më të mëdha të WorldTour. Evolucioni i fanellës, me grafikët e tij të guximshëm, është një simbol i fortë i kësaj. Kjo është mënyra se si ne e mirëpresim vizualisht CITROËN në zemra e markës sonë AG2R LA MONDIALE. ”