July 9, 2018

CITROËN LANÇON SYZET E PARA QË RIKTHEJNË KËNAQËSINË E UDHËTIMIT: SEETROËN!

Pushimet e shumëpritura të verës - dhe udhëtimet e gjata të pushimeve verore - janë vetëm disa ditë larg. Por me më shumë kohë dhe mundësi për të lexuar në smartphonet ose tabletat e tyre, fëmijët dhe të rriturit vuajnë njësoj nga sëmundja e makinës . Mbi 30 milionë njerëz në Europë vuajnë nga sëmundje kronike të udhëtimit. Në përgjigje të këtij shqetësimi, Citroën, një markë e dedikuar për komfort, po paraqet SEETROËN, syzet e para për të eliminuar sëmundjen e makinës. Parimi i syzeve SEETROËN është i thjeshtë. Ata përmbajnë një lëng me ngjyrë që rikrijon vijën horizontale për të zgjidhur konfliktin midis shqisave.

Një markë popullore në kuptimin fisnik të termit që synonte vendosmëri në dhënien e rehatisë për të gjithë, Citroën po paraqet SEETROËN, syzet e para për të larguar sëmundjen e lëvizjes thënë ndryshe atë të të përzierjes. Ndonëse nuk mund të parandalojnë lëvijet e trafikut, ato ofrojnë një zgjidhje për këtë ankesë të gjerë (e njohur edhe si kinetoza) që prek mbi 30 milionë europianë në mënyrë kronike. Një në tre njerëz përjetojnë simptoma të sëmundjes së lëvizjes së paku një herë në jetën e tyre.

Duke mësuar nga një zgjidhje e zhvilluar fillimisht për marinarët, Citroën vendosi të zgjerojë përdorimin e tij tek publiku i gjerë – në anije, si dhe në makina, autobusë dhe aeroplanë – duke krijuar syzet e SEETROËN.
• Syzet e SEETROËN përdorin teknologjinë Boarding RingTM të zhvilluar nga fillimi proçesit i të njëjtit emër të bazuar në Var në jug të Francës. Zgjidhja e testuar paramedike dhe e çertifikuar ka një vlerësim efikasiteti prej 95%.
• Të pajisur me një lëng që lëviz në unazat rreth syve, të dyja përgjatë boshtit të përparmë (djathtas / majtas) dhe boshtit sagital (front / mbrapa), syzet krijojnë vijën horizontale për të zgjidhur konfliktin mes shqisave që shkaktojnë vuajtjen.
• Për dizajnin e syzeve, Citroën përzgjodhi 5.5-ën, një studio kolektive dizajni me bazë në Paris, e cila ka përfshirë me sukses markën e freskët, të thjeshtë dhe stilin ergonomik. Rezultati është një palë syze me një pamje të teknologjisë së lartë në një plastikë të bardhë të butë.

SEETROËN

 

Pra, si funksionojnë ata saktësisht?

• Vendosni syzet sapo të përjetoni simptomat fillestare.
• Pas 10 deri në 12 minuta, syzet mundësojnë që mendja të ri-sinkronizohet me lëvizjen e perceptuar nga veshi i brendshëm, ndërkohë që sytë përqëndrohen në një objekt të palëvizshëm si një smartphone ose një libër.
• Hiqni syzet dhe shijoni pjesën tjetër të udhëtimit tuaj.
Këshillohet të përdoret nga të rriturit dhe fëmijët e moshës mbi dhjetë (kur veshi i brendshëm ka mbaruar procesin e rritjes).Syzet janë pa numër, kështu që ato mund të përdoren nga e gjithë familja ose bashkëudhëtarët. Ato gjithashtu mund të vendosen sipër syzeve të tjera.

Syzet SEETROËN dalin në shitje në 5 Korrik në cmimin €99 n€99 faqen e shitjes: lifestyle.citroen.com

Shikoni videon e syzeve: