March 13, 2019

PREMIERE BOTËRORE: SPACETOURER KONCEPTI CITROËN

Në një premierë botërore në Shitjen Motorike të Gjenevës në 2019, Citroën paraqet SpaceTourer Konceptin Citroënist, një van moderne me karakter, i frymëzuar nga dëshira për liri dhe ndarje. Ajo ofron një hapësirë reale të lëvizshme dhe të lëvizshme për të përjetuar aventurë të pakufishme duke qëndruar i lidhur.

Emri i tij i referohet përkushtimit të admirueseve ndaj Markës, identiteti kryesor i të cilit mishëron: një përshkrim i mrekullueshëm plot me karakter dhe premtimi i udhëtimeve në komoditet të plotë.

Liria më e madhe e lëvizjes që nga koncepti është shoqëruar nga një model ekskluziv i biçikletave – “Rider Citroënist by Martone” – zhvilluar në partneritet me Martone dhe duke përfshirë kodet stilistike të konceptit. Kjo biçikletë do të jetë në dispozicion për tu blerë në internet në www.lifestyle.citroen.com së bashku me produktet e jetes së përditshme “Citroënist”.

Bazuar në  SpaceTourer, ky koncept krejtësisht i ri motorhome ofron një konfiguracion të veçantë të brendshëm të zhvilluar me Pössl (kompania përgjegjëse për marketingun e Campster). Kjo lejon që dy njerëz të flenë në bord, të mbajnë një biçikletë dhe të përdorin një zyrë  në bord.

SpaceTourer Koncepti Citroënist dëshmon për arritjen dinamike të Citroën në tregun e automobilave, në të cilin marka u rrit me 71% në Evropë në 2018, duke përforcuar pozitën e saj në vendin e dytë.