January 29, 2019

CITROËN BERLINGO E RE FITON CMIMIN MAKINA MË E MIRE E VITIT 2019

Pas një prove krahasuese të gjashtë finalistëve, New Citroën Berlingo fiton Autobestin "Best Buy Car of Europe" 2019 Çmimi.
Ky titull shpërblen blerjen më të mirë të makinave në vitin 2019. Juria përshëndet brezin e tretë të krijuesit të MPV, partnerit ideal të të gjitha familjeve dhe zbavitjeve.
Berlingo i ri miraton një dizajn modern, koherent me identitetin e ri Citroën. Ofron më shumë rehati, praktikë dhe pothuajse 20 teknologji ndihmëse.

Pas paraqitjes së drejtorit ekzekutiv të Citroën, Linda Jackson me çmimin MANBEST 2018 (MANager BEST), juria Autobest njoftoi makinën më të mirë për blerje për 2019. Citroën Berlingo u shpall “Best Buy Car of Europe” së bashku me Peugeot Rifter dhe Opel Combo Life.

Çdo vit që nga viti 2001, Autobest ka njohur makinën që merr numrin më të madh të votave. Automjetet janë vlerësuar në bazë të 13 kritereve, përfshirë vlerën për para, dizajnin, komoditetin dhe teknologjitë, si dhe cilësinë e shërbimit dhe disponueshmërinë e pjesëve të këmbimit .

Kjo është hera e parë në historinë e Autobestit që çmimi “Best Buy Car of Europe” i është dhënë të njëjtit prodhues dy vjet me radhë. Duke ndjekur gjurmët e fituesit të vitit të kaluar, Citroën C3 Aircross Compact SUV,  Citroën Berlingo e Re u dallua nga rivalët e saj dhe fitoi edicionin e 18-të të çmimit në fuqinë e dizajnit të tij të modernizuar së bashku me teknologjitë e tij dhe përzgjedhjen e motorëve të gjeneratës së fundit , duke sjellë një frymë të vërtetë  në segmentin e automjeteve të aktivitetit të kohës së lirë. I frymëzuar nga pritjet e konsumatorëve, brezi i ri ilustron në mënyrë të përsosur nënshkrimin e markës “Frymëzuar nga ju”. Citroën Berlingo i ri është një model shumë i thjeshtë që qëndron si një blerje e mençur për familjet ose të moshuarit, të cilët e konsiderojnë atë si partnerin ideal për jetesën e tyre aktive dhe janë mbi të gjithë tifozët e hapësirës dhe prakticitetit të automjetit.

Çmimi, i atribuar versionit të veturave të pasagjerëve të New Berlingo, shton titullin prestigjioz të “Van International të vitit 2019” të fituara nga versioni komercial , New Citroën Berlingo Van, në shtator në Hanover Motor Show. Çmimi tjetër i marrë këtë javë: trofeu Argus i vitit 2019, “Van i Vitit”, edhe një herë pranon dizajnin, karakteristikat e konsumatorit dhe pajisjet e këtij brezi të tretë të Berlingos, një produkt kryesor në dinamikën e LCV të Citroën në Evropë.

Modeli më i shitur Citroën në gati 17 vende në 2017, Berlingo mbetet modeli i dytë më i shitur Citroën pas C3. Në tërësi, është prodhuar në mbi 3.3 milion njësi që nga fillimi në vitin 1996. Më moderne dhe me tiparet e modeleve më të fundit të Citroënit, New Berlingo është një pjesë integrale e rinovimit të markës. Që nga fillimi në shtator 2018, New Citroën Berlingo është porositur  në mbi 13,000 njësi dhe sigurisht që do të japë një kontribut të madh   të shitjeve  Citroën. Me mbi 690,000 regjistrime në Evropë në fund të tetorit (rezultati më i mirë në shtatë vjet), shitjet e Citroën janë rritur 6% në Evropë, më shumë se trefishi i mesatares së tregut.