November 10, 2018

SHITJET ONLINE FILLUAN PËR EDICIONIN E LIMITUAR CITROËN C3 JCC+

Prezantuar në stendën e "La Maison Citroën" në Tregun Motorik të Parisit, modeli C3 Edition JCC + i limituar tani është në dispozicion për t'u porositur në faqen e internetit www.citroën.fr përmes një oferte blerjeje me qira duke filluar nga 254 € në muaj.
Dizajnuar nga Jean-Charles de Castelbajac, modeli i ri i edicionit të kufizuar i prodhuar në 99 njësi qëndron larg me personalitetin e tij të veçantë dhe përmes metodës së shitjes.
Një markë inovative e frymëzuar nga konsumatorët dhe stilet e tyre të automobilave, Citroën po lëkundë shitjen tradicionale të automjeteve duke shitur 100% në edicionin e edicionit të kufizuar, për një eksperiencë më të lehtë dhe më serioze të automobilave.

C3 JCC+: 99 NJËSI TË DISPONUESHME PËR BLERJET ONLINE

C3-JCC-2_1400x800

Oferta e blerjes nëpërmjet kësteve në dispozicion online duke filluar nga  254 € në muaj
Citroën C3 JCC + edicion i limituar, secili model i të cilit përmban një pllakë metalike në levën e marshit  nga  # 1 deri # 99 , gjithashtu tregon kreativitetin dhe modernizmin e shitjes së tij. Shitet online në webin www.citroen.fr/vehicules-neufs/citroen/citroen-c3-jcc/description.html, “makina e modës” me një personalitet unik është në dispozicion duke filluar nga sot nëpërmjet një oferte blerje me këste me një Afat 3-vjeçar dhe një parapagim prej  2,500 €, Kontrata e Garancisë dhe Mirëmbajtjes është pa pagesë. Opsionet e financimit ndryshojnë sipas kilometrazhit:
– 254 € në muaj për 30,000 km
– 265 €  në muaj për 45,000 km
– 288 € në muaj për 60,000 km

EKSPERIENCA E  THJESHTË DHE E  SIGURTË PËR KLIENTËT

Citroën C3 JCC + bazuar në moton “Inspired by You”, e merr frymëzimin nga klientët dhe stilet e tyre të automjeteve, duke i sjellë një eksperiencë të lehtë dhe të qetë përmes një metode të thjeshtuar dhe të sigurt të blerjes në internet, me përparësitë e mëposhtme:
– 24/7 blerje:
Blerjet në internet mund të bëhen në çdo kohë duke marrë një kontratë financimi në linjë,
– Metode e thjeshtuar e pagesës:
Me disa klikime në faqen e internetit citroen.fr, klientët zgjedhin ofertën dhe koncesionarin e tyre pa ndonjë angazhim ose kërkesë identifikimi,
Konsumatorët pastaj transferohen në faqen e internetit të PSA Finance për të konfirmuar porosinë e tyre, tërësisht on line.
– Proces i Sigurtë:
PSA Finance ofron një proces pagesash plotësisht të sigurt, me klientët që nënshkruajnë kontratën e tyre në mënyrë elektronike (përmes partnerit PSA Finance, Universign)
– Shërbimi i  klientit:
Konsumatorët kanë mundësine e bashkëbisedimit me një këshilltar dhe një numër telefoni nëse kanë ndonjë pyetje, duke thjeshtuar kështu blerjen e tyre në internet,
– Shpërndarje afër shtëpisë:

Makina  dorëzohet në koncesionarin e zgjedhur fillimisht nga konsumatori.

NB: C3 JCC + edicioni i limituar mund të porositet edhe në rrjetin e Citroën   në Francë me një çmim unik prej 22,950 €.

C3 JCC+: DIZENJUAR NGA JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC

C3-JCC-3_1400x800

 

REZULTATI I NJË  BASHKËPUNIMI NDËRMJET DREJTUESVE  KREATIVË FRANCËZ
Rezultati i një takimi midis dy vizionarëve francezë , makina e modës Citroën C3 JCC + “e projektuar nga Jean-Charles de Castelbajac bazohet në gjeneratën e tretë të C3, një makinë qyteti me dhunti të shumta dhe të personalizueshme dhe  modelit më të shitur Citroën. Krijimi i ri, i ekspozuar në shtator në “La Maison Citroën” në shfaqjen e automobilave të Parisit së bashku me makinën artistike “E-MEHARI”, nxit instinktet krijuese dhe shpreh dy pasionet kryesore të Jean-Charles de Castelbajac: artin dhe modën. Një markë ndërkombëtare me rrënjë frënge, Citroën po promovon krijimin francez me modelin e ri të edicionit të limituar të prodhuar në vetëm 99 njësi. Secili prej tyre me krenari përmban monogramin JCC + dhe është i njohur lehtësisht nga ngjyra e   zezë  dhe me detaje të ngjyrave emblematike të projektuesit të modës, të kuqe, blu dhe të verdhë.

FUNKSIONE UNIKE
In visual terms, the C3 JCC+ limited edition immediately stands apart with:
– the Black of elegance: enhancing the Perla Nera Black body, the Airbumps®, and the 17-inch Cross Black alloy wheels,
– the Red of passion: gracing the Aden Red roof, sporting a special chevron design, and underlining the seatbacks with a horizontal strip and the topstitching on the front passenger protective mat,
– the Blue of hope: highlighting the Airbump® surrounds, fog-lamp embellishers and the dashboard surround,
– the Yellow of radiance: embellishing the wing mirror shells and showcasing the steering wheel insert, the shape of the gearstick and the topstitched protective mat on the driver’s side,
– the JCC+ monogram: in the form of a decal on the rear quarterlight and on the sun blind mirrors

Në aspektin vizual, C3 JCC + Edicioni i kufizuar dallohet nga :
– Elegance e ngjyrës së zezë , Airbumps® dhe Disqet e aluminit   17 të zinj,
– e kuqe e pasionit: gërshetimi i tavanit të Kuq Aden
– Blu e shpresës: rreth  Airbump®, përreth dritave të mjegullës ,
– Verdha e rrezatimit: zbukurimi i kapakëve të pasqyrave  dhe dekoret e  timonit
– monogrami JCC +:pozicionuar  në pjesën e pasme Bazuar në nivelin e lartë Shine , Citroën C3 JCC+ është i paisur me opsione shtesë të rehatise dhe sigurisë, :
– Paketa e Sigurisë  (Active Safety Brake, Sinjalizues për shoferin , Sinjalizues për rrezik përplasje, Drita inteligjente, Pasqyrë e brëndshme elektrokrom ),
– ConnectedCAM Citroën® (120° kamera , full HD),
– Citroën Connect Nav 3D navigator i lidhur në ekranin me prekje  7-polësh,
– Citroën Connect Box me SOS Pack dhe asistence të përfshirë,
– Montitorim i këndit të vdekur dhe kamera e pasme

Citroën C3 JCC+  edicion i limituar limited përmban teknologjinë më të lartë në gamën e  C3 :
– Motor me benzinë ​​me performancë të lartë dhe efikase: PureTech 110 S & S me kutinë e shpejtësisë automatike EAT6