November 14, 2018

CITROËN C5 AIRCROSS SUV I RI KONCEPTI “PLUG-IN HYBRID”

Një markë për tregun e lartë, të angazhuar në lëvizjen e përgjegjshme

Për të shënuar Motor Show të Parisit, Citroën po shkon të gjithë dhe zbulon konceptin e ri C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid, duke paralajmëruar versionin Plug-in Hybrid të ri të C5 Aircross SUV të nisur në fillim të vitit 2020.

Në panairin e Parisit, Citroën po shfaq modelin Citroën C5 Aircross SUV Hybrid Concept. Koncepti parashikon versionin hibrid të  C5 Aircross SUVi ri, i cili do të hidhet në  treg në fillim të vitit 2020. Plug-In Hybrid i parë i Citroën paraqet lëvizjen e parë në gamën e automjeteve “Low Emission Vehicle” (LEV), i cili do të pasojë cdo vit një model të ri  LEV duke filluar nga viti 2020, në përputhje me synimin për të patur një gamë tërësisht elektrike deri në vitin 2025. Citroën do të ofrojë një zgjidhje të mobilitetit elektrik në secilin segment, i cili do të përshtatet në mënyrë të përkryer për nevojat e klientëve. Teknologjia e lartë PHEV në modelin e ri Citroën C5 Aircross SUV Hybrid përforcon më tej pozicionin e markës dhe shton një dimension tjetër për programin Citroën Advanced Comfort® me:

– Një eksperiencë e re e komoditetit të Citroënit me lëvizje të qetë, me mënyrën elektrike (ZEV), e cila do të theksojë më tej komoditetin e klasit të parë të SUV  C5 Aircross të ri.

– Lëvizshmëria elektrike e pakufizuar: deri në 50 km për përdorim të përditshëm në mënyrën ZEV dhe sigurinë e një motori me djegie të brëndshme për udhëtime më të gjata, me shpenzime të ulëta të karburantit.

– Kënaqësia e udhëtimi sigurohet nga kombinimi i motorrit me benzinë ​​PureTech S & S 180hp dhe një motor elektrik 80kW, që ofron moment rrotullues sipas kërkesës përmes kutisë së shpejtësisë automatike e-EAT8 dhe  fuqisë maksimale prej 225hp.

– Teknologji e lartë e dizejnuar për lehtësi përdorimi: menaxhimi automatik , karikim i lehtë, informacioni intuitiv dhe mirëmbajtja e lehtë .