January 20, 2021

JURIA AUTOBEST VLERËSON CITROËN AMI ME ÇMIMIN “A STAR IS BORN”

– Juria AutoBest, përbërë nga gazetarë të 31 vendeve Europiane, ka vlerësuar Citroën Ami me çmimin special “Një yll ka lindur” (A star is born).
Çmimi vlerëson natyrën inovative të kësaj zgjidhjeje të re elektrike për lëvizjen individuale, duke sjellë liri më të madhe të lëvizjes për një audiencë më të gjerë.
Në shitje që nga muaji Maj, Ami është një alternativë origjinale dhe plotësuese e mënyrave të transportit urban që mund të arrihet nga kushdo duke filluar mosha 14 vjeç, me hapësirë për dy persona për të udhëtuar brenda një kabine të mbyllur, mbrojtëse.

NJË YLL KA LINDUR

Ami është një përgjigje praktike ndaj pritshmërive të reja të lëvizjes. Me madhësinë e saj kompakte, dizajnin unik, Ami thyen rregullat duke krijuar befasi dhe atashim të menjëhershëm.
Gjithashtu, filozofia e të menduarit ndryshe shtrihet përtej vetë objektit në të gjithë ekosistemin Ami – për sa i përket rrugëtimit të tij plotësisht dixhital dhe metodës së shpërndarjes.

Faktorët që kanë tërhequr jurinë AutoBest janë:

ZGJIDHJA E LËVIZJES REBELE

– Ami është elektrik: zero emision CO2 për të mirën e të gjithëve dhe akses në të gjitha qendrat e qytetit, duke mundësuar një drejtim të lehtë, të heshtur dhe të rrjedhshëm. Një bateri që rimbushet në vetëm tre orë nga një prizë elektrike standarde, si një smartphone. Kompakt dhe i shkathët: me një gjatësi trupi 2.41m ultra-kompakte dhe një rreth kthyes 7.20m, duke lehtësuar udhëtimin në qytet dhe parkimin.
Komod dhe mbrojtës: i vogël nga jashtë dhe i madh nga brenda, Ami lejon dy persona të udhëtojnë krah për krah në një komoditet total, me një dhomë pasagjerësh të mbyllur, të ngrohtë dhe të mbrojtur nga jashtë.
Një identitet i sigurt, i përshtatshëm: një stil origjinal dhe një dizajn inovativ që përmban zhvillime të tilla si pjesë simetrike dhe 6 pako aksesore, duke i dhënë Ami pamjen e saj të veçantë.

I ARRITSHËM NGA TË GJITHË

Ami mund të drejtohet pa leje drejtimi duke filluar nga mosha 14 vjeç në Francë
Oferta tërheqëse, fleksibël “a la carte”, duke sjellë lëvizshmëri brenda mundësive të gjithsecilit ku dhe kur i nevojitet, nga blerja e parave duke filluar nga 6,000€(zbritur 900€bonus) deri te qiraja mujore duke filluar nga 19,99€/ muaj për qira afatgjata, dhe duke përfshirë opsionet e ndarjes së automjeteve duke filluar nga 0,26€/ minutë,
Oferta tani në dispozicion të profesionistëve.

NJË EKSPERIENCË SHITJEJE PLOTËSISHT DIXHITALE

Me Ami, Citroën po riKRIJON metodën e saj të shpërndarjes në përgjigje të ndryshimit të modeleve të konsumit të klientëve të saj. Një faqe e vetme e shitjeve në internet, store.citroen.fr/ami, është krijuar për një përvojë të lehtë të klientit që jep liri duke kursyer kohë.
Në dispozicion 24/7, kudo, nga një pajisje dixhitale si smartphone, tablet ose kompjuter, Ami mund të hulumtohet, konfigurohet, porositet dhe paguhet pa u larguar nga shtëpia juaj. Ju gjithashtu mund të rezervoni një provë, të merrni informacion shtesë përmes qendrës së thirrjeve të dedikuar, të shihni listën e pikave të autorizuara të shitjes, të zgjidhni adresën tuaj të dorëzimit, etj.
Një tjetër tipar origjinal i Ami: mund të dorëzohet në shtëpinë tuaj ashtu si çdo produkt tjetër i konsumit.

METODA SPECIFIKE E SHPËRNDARJES

Përmes partneritetit të saj me rrjetin Fnac-Darty, një lider francez në shpërndarje (shitje në internet dhe shërbime ndaj klientit) dhe një lojtar kryesor në tregun e lëvizshmërisë urbane, Citroën po demonstron kulturën e saj të inovacionit ndërsa u afrohet klientëve të rinj.
Ami paraqitet si pjesa kryesore e një kompleti pop-up i cili thyen rregullat tradicionale të ekspozitës së makinave, duke luajtur me materiale (dru, metal) dhe ngjyra (portokalli) për të dhënë një ndjesi të freskët, të çuditshme. Aksesorët Ami janë bashkangjitur në panele me tensionues në një mënyrë që të kujton përbërësit e një kompleti ndërtimi.

SISTEMI TESTIMI I KOMPLETUAR DHE ORIGJINAL

Për të siguruar që Ami mund të përjetohet dhe testohet nga sa më shumë njerëz që të jetë e mundur, Citroën ka zgjeruar sistemin e saj të zakonshëm të testimit.
Dyqanet pop-up mobile (një variant i kompleteve pop-up që do të përdoren në zonat e ekspozitës në pikat e autorizuara të shitjes) kanë përshkuar gjatësinë dhe gjerësinë e Francës këtë verë.
Një përzgjedhje e dyqaneve Fnac dhe Darty po shfaqin Ami dhe po e ofrojnë atë mbi një provë.
Rrjeti pjesëmarrës i Citroën.
Testoj makinat nga shtëpia e klientit.

Citroën Ami ka impresionuar jo vetëm jurinë AutoBest, por edhe publikun: deri më tani, 2,400 klientë në Francë kanë zgjedhur tashmë këtë zgjidhje personale inovative për mikro-lëvizjen e krijuar për përdorim në qytet: e lehtë, elektrike dhe e arritshme.