November 14, 2018

CITROËN BERLINGO FURGON I RI FITON CMIMIN: “FURGONI NDËRKOMBËTAR I VITIT 2019”!

Një njohje e mrekullueshme për New Citroën Berlingo Van, i cili fitoi sot në Tregtinë Tregtare të Automjeteve të Hanoverit, titullin e lakmuar të: "International Van Of The Year 2019".

Kjo është hera e dytë që Berlingo e ka marrë këtë çmim, pasi e mori së pari në vitin 1997 dhe pasi u shitën më shumë se 1.5 milion automjete. Kjo gjeneratë e tretë e Berlingos është vlerësuar gjithashtu për evolucionet e saj të mrekullueshme në rehati dhe teknologji, pa lënë mënjanë  funksionalitetin. Prandaj vazhdon trashëgiminë e gjatë të Citroën në segmentin e furgonave, i cili përfshin automjete ikonike si 2 CV Van, Acadiane dhe C15. Besnike ndaj motos së markës, “Frymëzuar nga Profesionistëst”, dedikuar automjeteve komerciale të Citroënit, Citroën Berlingo Furgon i Ri  përshtatet me nevojat e të gjithë profesionistëve dhe përdorimeve të tyre. Citroën Berlingo Furgon i Ri  është disponueshme në 2 madhësi (M dhe XL),  e rehatshme dhe e siguritë, me jo më pak se 20 teknologji të ndihmës për drejtuesin dhe 4 teknologji të ndërlidhjes . Si fitues i këtij çmimi  prestigjioz , Citroën Berlingo Furgon i Ri  tashmë është në dispozicion për të porositur dhe për t’u bashkuar me tregun në tremujorin e fundit të vitit 2018.