January 20, 2021

FURGONI CITROËN Ë-BERLINGO

KAPACITETIT DHE MODULARITETIT TË NJOHUR TË FURGONIT BERLINGO, I SHTOHET SERENITETI I TEKNOLOGJISË ELEKTRIKE

Citroën prezanton: furgoni ë-Berlingo në versionin elektrik, i cili do të jetë i disponueshëm në gjysmën e dytë të vitit 2021.

ë-Berlingo Van plotëson kërkesat e përditshme të profesionistëve, duke ofruar liri të madhe veprimi në mjedise urbane, por edhe në mjedise gjysmë-urbane ose rurale, për shkak të autonomisë së tij deri në 275 km * (cikli WLTP). ë-Berlingo Van vjen me të gjitha përfitimet e vozitjes elektrike, dhe nuk bën asnjë kompromis me cilësitë legjendare të Berlingos, dhe është akoma i disponueshëm në katër konfigurime të karrocerisë, me një vëllim ngarkese deri në 4.4 m3, kapacitet ngarkimi deri në 800 kg dhe i gjithë modulariteti i kabinës Extenso®.

ë-Berlingo Van është i lidhur me aplikacionin MyCitroën, që do të thotë që karikimi i baterisë mund të kontrollohet në distancë, dhe me aplikacionin Free2Move, duke i dhënë mundësi hyrjes në më shumë se 220,000 stacione karikimi në Evropë. Gjithashtu ofron mundësi për teknologji të reja, të tilla si një ekran me kokë lart, i pari në këtë kategori të tregut, dhe një njësi me një jastëk të ri 10” me definicion të lartë dixhital.

Citroën paraqet ë-Berlingo Van, versionin elektrik të automjetit të lehtë të punës, duke ofruar më shumë produktivitet për klientët profesionistë, përmes përdorimit të teknologjive krejtësisht të reja, pa asnjë ndryshim në modularitetin e tij shembullor dhe kapacitetin e ngarkimit, dhe të gjitha përfitimet e drejtimit elektrik.

“Citroën Berlingo Van, bartësi i standardit në tregun e furgonave të vegjël, është i njohur për praktikën e tij e cila i ka dhënë jetë shumë inovacioneve. Duke adoptuar teknologjinë më të mirë të automjeteve elektrike, u ofron profesionistëve një veprimtari edhe më të qetë. Me ë-Berlingo Van, ata do të gjejnë partnerin ideal për të kryer misionet e tyre të përditshme në një komoditet të pakonkurueshëm, me liri të madhe të lëvizjes dhe kontroll të kostove operative, pa ndonjë kompromis për sa i përket ngarkesës dhe vëllimit. Pas ë-Jumpy, i cili u vlerësua me çmimin preztigjoz “International Van Of The Year”, dhe ë-Jumper, ë-Berlingo Van është një lidhje e rëndësishme në ofensivën tonë elektrike dhe një përgjigje e prekshme ndaj sfidave të reja të lëvizjes për të gjithë profesionistët. “ Vincent Cobée, Drejtor Menaxhues i Citroën