June 16, 2020

Ë-C4 I RI – 100% ËLEKTIK DHE C4 I RI: ZBULOHET CITROËN I GJENERATËS SË RE

Citroën vazhdon ofensivën e tij elektrike në vitin 2020 dhe po hap rrugën për një ringjallje në territorin e makinave berline duke zbuluar imazhet e para të ë-C4 së re- 100% ëlektrik dhe C4 i Ri.

“Një veturë krejtësisht e gjeneratës së re që përfshin standardet e segmentit kompakt dhe shton një identitet gjitheperfshirës Citroën me:
. Zgjedhja e energjisë: në vitin 2020, “Citroën bëhet elektrik për të gjithë”. New–C4 – 100% elektrik është i pesti në një strategji për elektrifikim me synimin që të arrijë sa më shumë njerëz që të jetë e mundur, pas C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy dhe ë-SpaceTourer. Përveç këtij versioni 100% elektrik, New C4 është në dispozicion me benzinë ​​ose naftë, për të qenë sa më afër nevojave të klientit.
. Forca e konceptit: një siluetëe kryqëzuar dhe aerodinamike, duke luajtur me disa standarde të makinave, e cila shënon një fazë të re në stilin Citroën. Ajo dallohet përmes modelit të saj pohues dhe grafik dhe një qëndrimi unik, të ngritur, kompakt dhe energjik, gati për t’u hedhur, i vendosur në rrota me diametër të madh.
. Komoditet në bord: të gjithë përbërësit e programit Citroën Advanced Comfort® për një përvojë të re rehatie, përfshirë qendrimin me Jastëkë Hidraulike Progresive®, Vende të Avancuara të Hapësirës, ​​hapësirë ​​në bord, teknologji të dobishme për ta bërë jetën e përditshme më të lehtë dhe një risi të re për pjesën e përparme pasagjerëve. Cilësitë e amplifikuara nga ë-Komoditeti i New ë-C4 – 100% elektrik, për një udhëtim teper komod.
Trashëgimtarë të denjë të një linje berlinash të guximshme, përfshirë GS, e cila po feston 50 vjetorin e saj, New ë-C4 – 100% lektric dhe New C4 do të zbulohet në 30 qershor dhe do të bëjë tituj në gjysmën e dytë të vitit 2020.