COVID-19

Informacion lidhur me ofrimin e shërbimeve tona

CITROËN JU KA SHOQERUAR NE KOHE TE MIRA DHE TE VESHTIRA QE NGA 1919.
TE GJITHA SHERBIMET TONA QENDROJNE FUNKSIONALE PER JU, SI ONLINE ASHTU DHE NGA TELEFONI.

Para udhëtimit, lutem na kontaktoni për të mësuar orarin e punës dhe masat sanitare dhe procedurat e prenotimit të takimit tuaj.

Detajet tona të kontaktit:

Tel 048 200 999

On-line: Na kontaktoni , Rezervo një takimFacebook

 

Detajet e orareve tona të punës:

E Hënë- Premte:  07:00 – 12:30;

E Shtunë– Dielë: MBULLUR