June 6, 2018

Citroën zbulon SUV C5 Aircross i ri, një SUV me një karakter unik

Zbuloni SUV e ri Citroën C5 Aircross!

SUV më fleksibël dhe më i rehatshëm i segmenti të tij, me programin Citroën Advanced Comfort ®, me pezullimet me Progresive Hidraulike Thrusts ® dhe 3 vende të pavarura prapa, rrëshqitje, palosje, si dhe një vëllim të trungut më të mirë në klase (më e mira e segmentit të tij).

Me dëgjimin dhe pritjet e konsumatorëve që nuk duan të heqin dorë nga përdorimi me fitimin e vetëm të imazhit, Citroën investon territorin e SUV, fenomenit të vërtetë ndërkombëtar që përfaqëson një të katërtën e shitjeve në botë, duke dhënë një përgjigje të ndryshme . Tregu i shton një karakter me siluetë frymëzuese me një eksperiment të ri të rehati së në bord. Citroën tregon kapacitetin e saj për të konfirmuar, përveç identitetit të tij unik, një komfort të referencës duke hapur rrugën për një gjeneratë të re të SUV të frymëzuar nga konsumatorët.

SUV C5 AIRCROSS I RI: NJË PERSONALITET UNIK NË SEGMENT

Pajisur me një personalitet të fortë, SUV i ri C5 Aircross është i ndryshëm nga qëndrimi i tij unik, energjik dhe i sigurt. Gjatësia 4,50 m, i fortë dhe muskular, i fuqishëm dhe pa arrogancë, shënon ndryshimin e tij në botën e SUV, me vëllime likuide të pikësuara me elementë të fortë grafikë si Airbump®, me goma të mëdha me diametër 720 mm, një terren pastrimi prej 230 mm, shufrat e identitetit të çatisë së automjetit. Kabineti i tij të krijon një ndjenjë mbrojtjeje dhe hapësire, me panelin e instrumentit të tij në shtrirjen horizontal, mbështjellja e së cilës në lartësi të jep pozitën e të dominuarit në rrugë, konsola qendrore e gjerë dhe materialet e tij të përzemërta. Duke ndjekur shembullin e modeleve të fundit të Citroënit, C5 Aircross ka një ofertë të gjerë të personalizimit, me 30 kombinime të tjera duke i lidhur 7 ngjyra të trupit të automjetit, një ofertë e të sjellurit një çati të zezë dhe 3 paketa të ndryshme ngjyrash të përbëra nga shtesa të ngjyrosura në mburojën e përparme, Airbump® me pjesën e poshtme të dyerve të përparme dhe nën çatinë. Ajo gjithashtu ka 5 mjedise të brendshme, tiparet e të cilave plotësojnë tiparet “Ngjyrat dhe Çështjet” shfrytëzojnë qartësinë dhe nxehtësinë, në një prirje “të zgjuar” dhe zhvilluese.

 

SUV I RI C5 AIRCROSS: SUV ME KOMFORT DHE FLEKSIBEL I KETIJ SEGMENTI

Bartësi i programit Citroën Advanced Comfort®, SUV i ri C5 Aircross është i shkëputur prej rehatisë dhe qasjes së saj të hapësirës në bord. Ajo përtërihet nga komoditeti total i saj, një mënyrë tipike e Citroën, me dy inovacione të mëdha, me pezullimet Citroën me Hidraulike Thrusts Progressives® dhe me zyrat qëndrore Advanced Comfort, për një cilësi të filtrimit dhe një komoditet të pabarabartë të rrotullimit: një ftesë e vërtetë me udhëtimin për të gjithë pasagjerët. Ajo ofron një modularitet unik në segment, që rrjedh nga aftësia e Citroën në botën e MPV, në veçanti me 3 vende të pasme individuale, rrëshqitëse, i palosshëm, i pjerrët dhe një vëllim të trungut më të mirë në klasë të ndryshme të 580 L me 720 L.

 

SUV I RI C5 AIRCROSS: SUV GJENERATA E RE, MODERN DHE ME TEKNOLOGJI TE LARTE

Pra në kohën e saj, e pajisur me një kompleks dixhital TFT me 12,3 ‘”dhe D” një raft me prekje 8’ “me kapacitet, Ekran i ri SUV C5 Aircross paraqet 20 teknologji D” ndihmë në kontrollin e gjeneratës së fundit, pasi Shoferi i Autostradës ndihmon mekanizmin autonom të lëvizjes të nivelit 2, si dhe 6 teknologjitë e avancuara të ndërlidhjes. Ultra i lidhur, ai propozon mbushje pa tela me induksion, ose ConnectedCAM Citroën®. Pajisur me motorizime benzinë efikase dhe të fuqishme si dhe Diesel prej 130 CH me 180 CH dhe kutinë e re automatike EAT8, C5 Aircross do të jetë modeli i parë Citroën i pajisur me teknologjinë Plug-in Hybrid PHEV në fund të vitit 2019.

SUV i ri C5 Aircross, i tregtuar në fund të 2018 në Evropë, do të prodhohet në Francë, në fabrikën e Rennes-Janais.