November 20, 2017

CITROËN PREZANTON KONCEPTIN E SPACETOURER RIP CURL

Me rastin e Sallonit të 52-të të mjeteve të kohës së lirë, që do të mbahet në Paris - Le Bourget nga 30 shtatori deri më 8 tetor 2017, vizitorët do të jenë në gjendje të zbulojnë Concept SpaceTourer Rip Curl në stendën e Citroënit. Ky furgon 4x4 dhe nomadë, i pajisur plotësisht për të jetuar me ikjen e pakufizuar, mbështetet në njohuritë e Citroën dhe Rip Curl. Citroën gjithashtu do t'i ofrojë Citroën mundësinë për të ofruar shërbime të reja asistence dhe zgjatje të garancive

Citroën merr pjesë në showroomin emblematik të automjeteve në Loisirs duke nxjerr në pah gamën e ndryshme të  kategorisë “motorhomes” duke u bazuar në Jumper dhe SpaceTourer.

Në stendë, Citroën paraqet SpaceTourer Rip Curl Concept, një interpretim i ri i SpaceTourer kushtuar sporteve në natyrë dhe një bashkëpunim midis Citroën dhe Rip Curl. Ky automjet modern, objekt i lëvizjes përfundimtare dhe simbol i një  udhëtimi të pakufizuar, ka aftësitë e tij të gjera  në sajë të një transformimi 4×4 nga Automobiles Dangel.

Dizajni i jashtëm dhe i brëndshëm , funksioni  i këtij automjeti sublimohen me një trajtim nga ngjyra dhe  materialet specifike dhe origjinale. Duke ju përshtatur  të gjithë atyre që duan të jetojnë më afër natyrës, ajo është e guximshme, e gjerë dhe e menaxhueshme në jetën e përditshme. Kualitetet dhe  cilësitë e SpaceTourer përforcohen nga : modulariteti, lehtësia e përdorimit, rehatia dhe teknologjia për qetësi dhe liri. Koncepti Rip Curl i SpaceTourer do të shoqërojë ekipin Rip Curl në Rip Curl Tour nga Citroën në mes të tetorit 2017 dhe janarit

Vizitorët gjithashtu do të kenë mundësinë për të testuar dy automjete të gamës Citroën (SpaceTourer dhe Jumper) gjatë  udhëtimit dinamik rreth Le Bourget.

Kjo ngjarje do të jetë një mundësi për markën që të ofrojë, pa asnjë kosto shtesë, një shërbim mbështetës për pronarët e kamperave në bazë të SpaceTourer, Jumpy dhe Jumper: CITROËN CAMPING-CAR ASSISTANCE, një asistencë në rrugë 24/24 dhe 7 ditë në javë që mbulojnë 3 zona gjeografike (Evropë, Eurasia, Magreb) dhe 55 vende me 6.500 riparues të autorizuar. Citroën gjithashtu do të ofrojë zgjatje të periudhës së garancive për automjetet që mbajnë këto kampera, në kushte të jashtëzakonshme, për të falënderuar konsumatorët për sjelljen e tyre të përgjegjshme, fillimisht për tregjet franceze, gjermane, italiane dhe spanjolle.