January 29, 2019

DUKE FESUTAR NJË SHEKULL TË GUXIMIT DHE ZBULIMEVE TË CITROEN

ME NJE BAZE TË GJERE TE KOLEKSIOBIT "ORIGINS" !

Për të filluar vitin e njëqindtë të vitit, markë Citroën po zbulon një edicion ekskluziv koleksionistësh në disa modele * në rangun e saj: C1, C3, C3 Aircross Compact SUV, C4 Cactus Hatchback i ri, C-Elysée dhe C4 / Grand C4 SpaceTourer. Versione të veçanta do të lançohen në gjysmën e parë të vitit 2019, duke bërë homazhe për 100 vjet të krijimtarisë dhe guximit.
Edicioni i kolektorit është i karakterizuar, i pastër dhe elegant dhe përmban ngjyra harmonike dhe materiale me prekje të një hije të veçantë bronzi që i bën jehonë dizajnieve të marsheve si dhe një nënshkrim "Origjina që nga viti 1919". Secili model është i pajisur edhe me pajisje bashkëkohore të frymëzuara nga përdorimi i konsumatorëve.

Duke u lavderuar mbi 100 vjet të krijimtarisë dhe standardeve të larta, Citroën gjithmonë ka nderuar trashëgiminë e tij .Për të festuar njëqindvjetorin e saj, Citroën po zbulon një Edition të Collector’s Origins në janar 2019 në disa automjete në rangun e tanishëm (në varësi të tregut): C1, C3, C3 Aircross Compact SUV, C4 Cactus Hatchback i Ri, C-Elysée dhe C4 / Grand C4 SpaceTourer. Këto gjashtë modele mbështesin identitetin e produktit të Citroën me një stil të fortë të dizenjos dhe përfshijnë programin Citroën Advanced Comfort®.

 

PERSONALIZIMI I GJITHI I RI

Menjëherë i dallueshem, 6 elementet e dizenjos se  jashtme  burojne nga një stil i veçantë :

 

– Secili model është i disponueshëm në ngjyra të ndryshme : Bardhë, Grey dhe Zi.
– Bojë dy tonësh është e disponueshme me një tavan të Zi (në C1, C3, C3 Aircross Compact SUV dhe C4 SpaceTourer).
– Edicioni i vecante përmban karakteristika të jashtme të “Origjinës”, me komponentët e dizajnit me ngjyrë të Bronzi që i kushtojnë vemendje origjinës së  kaluar . Në të njëjtën frymë, modelet janë gjithashtu në dispozicion me:
. Detaje dekorative ne pasqyrë  (përveç nga C-Elysée dhe C4 / Grand C4 SpaceTourer)
. Një sticker ne bagazh (në të gjitha modelet)
. Dekor i dallueshëm i tavanit (në C3)
. Një pakte speciale ngjyre Bronzi  ne dritat e  mjegulles dhe Airbump®  (në C3, New C4 Cactus Hatchback), rrathet e dritave  (në C3 Aircross), si dhe kapakët disqeve (në C1)
. Një stickers “Origjina që nga viti 1919” në dyert e përparme të çdo automjeti
– Një detaj tjetër I veçantë : xhamat e pasem te erresuar, disqe alumini te zeza  (përveç në C-Elysée dhe C4 / Grand C4 SpaceTourer)
Brenda, modelet e veçanta të serive janë shtëpia  veçantë të dizajnit të Origjinës:

– Trupi i harmonizuar pershtatet me tapicerine : Chiné Grey me cope me dekore ngjyre te verdhe  dhe një sticker “Origins” (në C3, C3 Aircross Kompakt SUV dhe New C4 Cactus Hatchback), një tapiceri Mistral TEP me dekore te verdha ( në C3) dhe plastika  mbrojtëse para dhe prapa.

 

 

Brenda, modelet e veçanta  janë shtëpia e një skeme të veçantë të dizajnit të Origjinës:

 

-Skeleti i harmonizuar qëndron me:Tapiceri  Chiné Grey me copë i dhe një etiketë “Origins” (në C3, C3 Aircross Kompakt SUV dhe New C4 Cactus Hatchback), një panel  Mistral TEP me mbulesë ngjyre teverdhe( në C3) dhe  mbrojtëse plastike para dhe prapa.

POROSITE E HAPURA NE FRANCE

 

Edicioni i ri i  që mbulojnë gamën do të lançohet ndërkombëtarisht. Në Francë, modelet e Origjinës së C3, C4 Cactus Hatchback të ri dhe modele C4 / Grand C4 SpaceTourer janë tashmë në dispozicion për porosi. Versioni Origins i C1 dhe C3 Aircross Compact SUV do të lançohet në tremujorin e dytë 2019.

 Komoditet bashkëkohor dhe pajisjet e sigurisë të frymëzuara nga përdorimet e konsumatorëve::

-Edicioni C3 Origins Collector’s: Bazuar në nivelin  Shine, makina e gjithanshme e qytetit  duke përfshirë: kamera prapa, Citroën Connect Box me SOS Pack dhe asistencë të përfshirë, Citroën Connect Nav me ekran me  prekje prej 7 inç, , Paketa e Sigurisë 2 duke përfshirë Frenën e Sigurisë Aktive, Driver Attention Alert, Alarmin e Rrezikut të Përplasjes, dritat automatike dhe një pasqyrë elektrokromike.

– Edicioni i ri i  C4 Cactus Hatchback Origins Edge Collector: në bazë të nivelit  Feel, hatchback ultra-komode gjithashtu përmban: Citroën Connect Box me SOS Pack dhe asistencë të përfshirë, Citroën Connect Nav  me ekran me  prekje 7 inç, funksionin Mirror Screen, pasqyra elektrike dhe sedilje Advance  Comfort.

– C4 / Grand C4 SpaceTourer Origins: Bazuar në versionin Live, MPV-ve me 5- dhe 7-vende janë të pajisura gjithashtu me mbështetëse krahu me funksionin “Relax” , Citroën Connect Box me SOS Pack dhe ndihma e përfshirë, Citroën Connect Nav me funksion Mirror Screen, një ekran 12 inç HD , llambat  në pjesën e prapme të sediljeve , drita mjegulla te kthyeshme, suport lumbar , dhe  sedlijet e pasme te levizshme (në C4 SpaceTourer).