PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

Motorë të fuqishëm dhe efikasë

SUV C5 Aircross i ri ofron një sërë motorësh efikasë dhe të fuqishëm Euro 6.2, me kambio manuale me 6 shpejtësi ose me kambio automatike me 8 shpejtësi:
2 versione benzine: PureTech 130 S & S 6-manual dhe PureTech 180 S & S 8-automatike
3 versione Diesel: BlueHDi 130 6-sp manual, BlueHDi 130 S & S 8-sp automatik dhe BlueHDi 180 S & S 8-sp automatik.

Ai krenohet me versionin më të fundit të shpejtësisë automatike me 8 shpejtësi, “Transmisioni Automatik Automatik me 8 Shpejtësi” me Shift dhe Park nga Wire Control, duke ofruar edhe më shumë efikasitet dhe rehati:
Konsumi i saj i karburantit është deri në 7% më i ulët se automatikisht me 6 shpejtësi
Të dy ingranazhet shtesë ofrojnë veshje të lëvizshme.

DETAJET