PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

MOTORRET

Citroën Berlingo i ri siguron trajtim dinamik falë kombinimit të një platforme të re dhe gjeneratës së fundit të motorëve që janë efikas në karburante dhe kanë emetime të ulëta të CO2.

Berlingo i ri vjen me versione benzine dhe naftë të përshtatshme për të gjitha llojet e makinës, si brenda dhe jashtë qytetit. Makinat e tyre ofrojnë performancë të klasit të parë duke mbetur miqësore me mjedisin.

Citroën Berlingo e re gjithashtu shënon ardhjen e një transmetimi automatik 8-shpejtësie EAT8 për një ngushëllim optimal të vozitjes.

Motorë me benzinë – Gama e PureTech:
1.2L PureTechS & S 110 hp ose 130 hp EAT8
Motorë Diesel – Gama BlueHDi
1.5L BlueHDiS & S 75 hp ose 100 hp ose 130 hp BVM6 ose EAT8

DETAJET