PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

MOTORAT

Performanca dhe eficenca në kosto kalojnë dorë më dorë me respekt për mjedisin, me emetimet CO2 duke filluar nga 123g për km.

Citroën BERLINGO vjen me një gamë motorrash dhe kambiosh që takojnë standartet e larta të performancës ndërkohë që respektojnë mjedisin dhe buxhetin tuaj.

…dhe 4 diesel:

  • H• HDi 75 (manual gearbox) – 133g of CO2 /km
  • HDi 90 (manual gearbox) – 138g of CO2 /km
  • e-HDi 90 Airdream (manual gearbox) – 129g of CO2 /km
  • e-HDi 90 Airdream (6-speed clutchless EGS6 gearbox) – 123g of CO2 /km

(CO2 emission values for L1 van)

NGJYRAT

DETAJET

I fuqishëm

Citroën BERLINGO bën një deklaratë të fortë personaliteti, me dizajnin e saj modern, të fuqishëm.

Një LCV me linja dinamike, elegante, duke siguruar parakolpe mbështjellës, krahë të lakuar, kapacitet ngarkese gjeneroz dhe interior hapësinor, është e sigurtë të tërheqi.