PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

KAMIO AUTOMATIKE E RE EAT8 , MOTORE EURO 6.2

Modeli i ri C5 Aircross SUV ofron një sërë motorësh efikasë dhe të fuqishëm Euro 6.2, me kamio manuale me 6 shpejtësi ose me kamio automatike me 8 shpejtësi:

2 versione benzine: PureTech 130 S & S 6-shpejtësi dhe PureTech 180 S & S 8-shpejtësi automatike
3 versione Diesel: BlueHDi 130 6-shpejtësi manuale, BlueHDi 130 S & S 8-shpejtësi automatike automatike dhe BlueHDi 180 S & S 8-shpejtësi automatike.

Ai lëvdohet me versionin më të fundit të kamios automatike me 8 shpejtësi, “Transmetimi Automatik Eficent me 8 Shpejtësi” me kontrol Shift dhe Park , duke ofruar edhe më shumë efikasitet dhe rehati:

Konsumi i  karburantit është deri në 7% më i ulët krahasuar me kamion automatike me 6 shpejtësi për dy ingranazhet shtesë,
Dy ingranazhet shtesë zgjedhin ndërrimin e marsheve për të siguruar zhvendosjen e duhur të marsheve.

DETAJET

NGJYRA