PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

TEKNOLOGJIA blue HDI

Komsumi miks dhe emisionet CO2 tē motorēve tē naftēs tē ofruar nga Citroēn Jumpy (gjatēsia XS) janē si mē poshtē :

  •  BlueHDi 95 BVM (70 kW – 210 Nm me 1750 rpm): 5.5l/100 kmdhe 144 g/km CO2
  • BlueHDi 95 S&S ETG6 (70 kW – 240 Nm me 1750 rpm): 5.2l/100 km dhe 135 g/km CO2
  • BlueHDi 115 S&S BVM6 (85 kW – 300 Nm me 1750 rpm): 5.1l/100 km dhe 133 g/km CO2
  • BlueHDi 120 BVM6 (90 kW – 340 Nm me 2000 rpm): 5.5l/100 km dhe 144 g/km CO2
  • BlueHDi 120 S&S BVM6 (90 kW – 340 Nm me 2000 rpm): 5.3l/100 km dhe 139 g/km CO2
  • BlueHDi 150 S&S BVM6 (110 kW – 370 Nm me 2000 rpm): 5.3l/100 km dhe 139g/km CO2
  • BlueHDi 180 S&S EAT6 (130 kW – 400 Nm me 2000 rpm): 5.8l/100 kmdhe 151 g/km CO2

DETAJET

NGJYRAT