PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

PLUG-IN HIBRID

Citroën C5 X i Ri Plug-in Hibrid ofron një performancë optimale falë motorit elektrik i cili ndihmon motorin me djegje të brendshme, për një fuqi të kombinua prej 225 kuaj fuqi dhe një fuqi përdredhëse prej 360 Nm.

DETAJET

NGJYRA