PERPARESITE

PERFORMANCE

MOTORET

Citroën i ri Berlingo Furgon po shfaqet segmentin e saj me 20 pajisje lëvizëse dhe katër teknologjitë e lidhjes. Ai ofron një inovacion të ri: teknologji Surround Rear Vision për pamje të pashembullt.
Një ekran me ngjyra 5′ në vend të pasqyrës qendrore tregon imazhe të dy kamerave (një në krahun e pasqyrës së pasagjerit / një në pjesën e pasme ).

DETAJET