Citroën Berlingo e Re Së Shpejti

Hero-Banner

PIKAT E FORTA

Citroën Berlingo e Re

Një pionere në makinat e kohës së lirë që nga 1996, Citroën prezanon Berlingon e saj të re, duke kombinuar të gjitha karakteristikat e paraardhëses së saj me avancime moderne të rëndësishme, hapësinore dhe praktike.

VISUEL-1-1004-X-4261

PERFORMANCA

Motori

Citroën Berlingo e Re siguron sjellje dinamike falë kombinimit të platformës së re dhe motorave të gjeneratës së fundit që janë eficente në karburant dhe kanë emetime të ulëta CO2.

Berlingo e Re vjen me versione benzine dhe nafte të përshtatshme për të gjitha llojet e drejtimit, si në qytet dhe jashtë saj. Motorrat e saj ofrojnë klasin e parë të performancës ndërkohë që qëndrojnë miqësorë ndaj ambjentit.

Citroën Berlingo e Re gjithashtu shënon ardhjen e kambios automatike me 8 marshe EAT8 për komfort maksimal në ngarje.

Motorrat e Benzinës – gama PureTech:

1.2L PureTech S&S 110 hp ose 130 hp EAT8

Motorrat e Naftës – gama BlueHDi:

1.5L BlueHDi S&S 75 hp ose 100 hp ose 130 hp BVM6 ose EAT8Citroën Berlingo e Re siguron sjellje dinamike falë kombinimit të platformës së re dhe motorrave të gjeneratës së fundit që janë eficente në karburant dhe kanë emetime të ulëta CO2.

Berlingo e Re vjen me versione benzine dhe nafte të përshtatshme për të gjitha llojet e drejtimit, si në qytet dhe jashtë saj. Motorrat e saj ofrojnë klasin e parë të performancës ndërkohë që qëndrojnë miqësorë ndaj ambjentit.

Citroën Berlingo e Re gjithashtu shënon ardhjen e kambios automatike me 8 marshe EAT8 për komfort maksimal në ngarje.

Motorrat e Benzinës – gama PureTech:

1.2L PureTech S&S 110 hp ose 130 hp EAT8

Motorrat e Naftës – gama BlueHDi:

1.5L BlueHDi S&S 75 hp ose 100 hp ose 130 hp BVM6 ose EAT8Citroën Berlingo e Re siguron sjellje dinamike falë kombinimit të platformës së re dhe motorrave të gjeneratës së fundit që janë eficente në karburant dhe kanë emetime të ulëta CO2.

 

 

Berlingo e Re vjen me versione benzine dhe nafte të përshtatshme për të gjitha llojet e drejtimit, si në qytet dhe jashtë saj. Motorrat e saj ofrojnë klasin e parë të performancës ndërkohë që qëndrojnë miqësorë ndaj ambjentit.

Citroën Berlingo e Re gjithashtu shënon ardhjen e kambios automatike me 8 marshe EAT8 për komfort maksimal në ngarje.

Motorrat e Benzinës – gama PureTech:

1.2L PureTech S&S 110 hp ose 130 hp EAT8

Motorrat e Naftës – gama BlueHDi:

1.5L BlueHDi S&S 75 hp ose 100 hp ose 130 hp BVM6 ose EAT8

DETAJET