PAFUNDËSISHT PIKA TË FORTA NË DISPOZICION

PERFORMANCA

4 MOTORË

Një teknologji dhe premtim arratisje që përmban një gamë të gjerë motorësh ekonomikë dhe efikasë të gjeneratës së fundit. Ky SUV është në dispozicion me një motor PureTech Petrol (110 dhe 130) ose një BlueHDi Diesel (110 dhe 120).
Një kambio me gjashtë shpejtësi ofrohet me motorët PureTech 110 S&S, BlueHDi 110 S&S, ndërsa një kuti me shpejtësi EAT6 ofrohet me motorët PureTech 130 S&S Benzine dhe BlueHDi 120 S&S Nafte.

DETAJET

NGJYRAT