December 24, 2020

CITROËN Ë-JUMPY “INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021”

Pas çmimit të Citroën Berlingo Van në 2019, tani është radha e ë-Jumpy për të marrë titullin prestigjioz të "Furgonit Ndërkombëtar i Vitit 2021".

Lançuar Majin e kaluar, versioni elektrik i Jumpy është një zgjidhje praktike e krijuar për të përmbushur nevojat e profesionistëve, autoriteteve lokale dhe shoqatave. Ai u ofron atyre shkathtësi të madhe falë diapazonit të makinës deri në 330 km (cikli WLTP) dhe mundësisë së hyrjes lirshëm në zonat e kufizuara urbane, ndërsa ndihmon gjithashtu në mbrojtjen e cilësisë së ajrit dhe optimizimin e kostove të përdoruesit.
Motori elektrik ë-Jumpy përmirëson kënaqësinë e ngasjes dhe komoditetin në bord. Bateritë e tij të integruara janë krijuar për të mbajtur të gjitha tiparet kryesore të Jumpy, një pikë referimi në segmentin e tij.
Ky çmim njeh ekspertizën e mirëfilltë të Citroën në automjetet komerciale dhe strategjinë e tij proaktive të elektrizimit të gamës për të përmbushur synimet e reja të lëvizjes.

Ë-JUMPY VLERËSOHET ME ÇMIMIN “INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021”

Citroën ë-Jumpy është vlerësuar me titullin prestigjioz të “Furgonit Ndërkombëtar të Vitit 2021”. Stili i tij bashkëkohor, komoditeti në bord, cilësitë dinamike dhe kapaciteti i ngarkimit i kombinuar me përfitimet e teknologjisë më të mirë elektrike, bindën një panel prej 24 gazetarësh të pavarur dhe redaktorë revistash të specializuar në Automjetet e Lehta Tregtare (LCV). Ky çmim, i votuar nga anëtarët e panelit I-VOTY dhe kryesuar nga Jarlath Sweeney, thekson rëndësinë e kësaj oferte të përqendruar në tranzicionin e energjisë dhe të përshtatur për përdorime profesionale. Kjo është hera e gjashtë në histori që Citorën nderohet me këtë çmimi shumë të lakmuar.

“Të gjitha ekipet e Citroën janë tepër krenarë për çmimin “Furgoni Ndërkombëtar i Vitit 2021” që i është dhënë ë-Jumpy. Versioni elektrik i Jumpy u ofron profesionistëve zgjidhje praktike për sfidat e reja të lëvizshmërisë në zonat urbane dhe rurale falë diapazonit të automjetit që lejon shumicën e udhëtimeve në rehati të pakrahasueshme, ndërsa ruan të gjitha tiparet e dobishme të modelit të tij të djegies. Ë-Jumpy i ri është besnik i strategjisë së Citroën për të hartuar zgjidhje të bëra sipas kërkesave që plotësojnë pritshmëritë e klientëve tanë komercialë. Ambicia jonë konsiston në të qenit inovatorë në produktet dhe shërbimet tona duke e bërë jetën e tyre më të lehtë dhe duke u sjellë atyre mirëqenie. Ky çmim i akorduar nga një juri ekspertësh do të na ndihmojë të arrijmë qëllimet tregtare që kemi për këtë model. ”
Vincent Cobée – CEO i Citroën

1500x540-jumpy-e-jumpy-esplanade-2020.275437.355495-1024x426

 

ÇELËSAT E SUKSESIT TË Ë-JUMPY

 Citroën ë-Jumpy i ri ofron të gjitha avantazhet e versionit të djegies për nga karakteri, dimensionet, vëllimi i ngarkesës, përveç komoditetit të një automjeti elektrik:

Shkathtësi:
Profesionistët mund të zgjedhin diapazonin e drejtimit që i përshtatet më mirë detyrave të tyre të përditshme. Janë të disponueshme dy opsione të diapazonit të drejtimit që mbulojnë shumicën e nevojave profesionale në këtë segment, pavarësisht nëse është drejtimi në një kantier ndërtimi, një dërgesë ose transportimi i individëve: 230 km në ciklin WLTP me një bateri 50kWh, ose 330 km me një bateri 75kWh.

Lëvizja e ketij furgoni kompakt në mënyrën elektrike, siguron liri për të hyrë në të gjitha qendrat urbane gjithashtu duke lejuar në të njëjtën kohë intervale më të gjata të drejtimit midis ngarkesave.

ezgif-6-7b236dfbb9e6-1024x441

Drejtueshmëria:
Komoditeti përmirësohet veçanërisht falë aftësisë së lëvizjes dhe mungesës së zhurmës dhe dridhjeve. Motori i tij 100kW mund të arrijë lehtësisht një shpejtësi maksimale prej 130 km / h me çift rrotullues menjëherë të disponueshëm gjatë ndezjes pa ndërruar ingranazhe. Siguron qetësi të plotë mendore në një ambient plot punë.

 Lehtësia e përdorimit:
ë-Jumpy mund të karikohet lehtësisht në shtëpi (një kabllo model 2 me fole standarde 8A ose një fole të përmirësuar 16A Green’Up), në një stacion privat ose publik të karikimit (një kabëll 32A model 3A, me një Wallbox) ose një super-stacion i shpejtë i karikimit publik që mund të rimbushë 80% të baterisë vetëm për 30 minuta. Ekrani me prekje ë-Jumpy’s 7” jep një seri informacionesh elektrike për automjetin, të tilla si rrjedha e energjisë, statistikat e konsumit, karikimi i shtyrë dhe para-kondicionimi termik.

Më të mirat e Jumpy:
Asgjë nuk është komprometuar kur bëhet fjalë për tiparet që e bëjnë më të lehtë jetën e përditshme për profesionistët duke përdorur versionin e djegies. ë-Jumpy vjen në tre modele dhe tre gjatësi; lartësia e tij prej 1.90m siguron akses në të gjitha parkimet e makinave, dhe ngarkesa dhe vëllimi i dobishëm i tij janë identike me versionin e tij termik: deri në 6.6m3 vëllim të dobishëm, ngarkesë 1275 kg, gjerësi të dobishme prej 1.25m midis harqeve të rrotave, Moduwork, etj.

 Dhe si çdo automjet i mirë komercial i krijuar për profesionistë dhe tregtarë, kostoja e tij për përdorim mbetet e arsyeshme.

Edhe një herë Citroën ka demonstruar ekspertizën e tij kur bëhet fjalë për automjete komerciale së bashku me dëshirën për të ofruar zgjidhje praktike për klientët. Në këtë periudhë të tranzicionit të energjisë, Citroën ë-Jumpy i Ri ka provuar se është një mjet i domosdoshëm pune për profesionistët, autoritetet lokale dhe shoqatat. Ai ndërthur veçoritë më të mira të provuara dhe të testuara të Jumpy me të gjitha përfitimet e një motori elektrik duke rezultuar në komoditet, liri të lëvizjes dhe kosto më të ulët përdorimi.