February 11, 2021

CITROËN C3 AIRCROSS I RI

ME DIZAJN MË TË FORTË, REHATI TË PËRMIRËSUAR DHE PRAKTICTET TË MIRËNJOHUR, CITROËN C3 AIRCROSS I RI ËSHTË SUV-I IDEAL PËR AKTIVITETET BRENDA DHE JASHTË QYTETIT

Citroën C3 Aircross i ri është maturuar, pa humbur asnjë nga veçoritë e tij duke u ngritur dhe treguar një personalitet më të vendosur, me një shprehje të re të përparme, shumëllojshmëri ngjyrash dhe komoditet më të madh gjatë udhëtimit.

– Një SUV me një personalitet më pohues: ruan të njëjtin model të trupit, me qëndrimin e tij të vendosur dhe përbërësit mbrojtës, ndërsa fiton një pamje të freskët me pjesë te përparme të stilizuar plotësisht duke shprehur më shumë status dhe forcë.

– Një SUV i zhdërvjellët sa kurrë më parë: ruan të gjitha aftësitë mbresëlënëse në të çdo terren me Grip Control dhe Hill Assist Descent.

– Një SUV i rehatshëm për një mënyrë jetese aktive: përveç prakticitetit, hapësirës dhe kabinës së tij të ndezur me dritë, ai përmban një komoditet të shtuar me prezantimin e sediljeve Advanced Comfort të inauguruar në C4 Cactus dhe C5 Aircross.

– Një SUV që e bën jetën tuaj më të lehtë: C3 Aircross i Ri thjeshtëson jetën e përditshme në siguri dhe paqe të plotë, me një ekran të ri me prekje 9”, hapësira të reja magazinimi në një konsol të ri qendror, pesë teknologji të ndërlidhjes dhe 12 teknologji të ndihmës për drejtimin duke përfshirë një ekran me Head-up dhe një kamera e pasme me Top Rear Vision

CL 21.003.003

  • C3 Aircross i ri del në shitje duke filluar në Qershor 2021.

Prodhuar në 330,000 njësi që nga hedhja në treg në fund të 2017, C3 Aircross po ndjek

ofensivën e saj në një segment shumë konkurrues. Klientët u bindën menjëherë nga

modeli i tij pohues, tërheqës dhe ultra i personalizueshëm, si dhe hapësira e gjerë

dhe prakticiteti i pakonkurrueshëm. Duke ilustruar fuqitë e tij tërheqëse, shumica e klientëve zgjedhin versione të nivelit të lartë, me nivelin Shine që zë 62% të shitjeve. Duke ofruar shkathtësi në përdorim me hapësirën e jashtme kompakte dhe bujare të kabinës, është një mjet ideal për shoferët me stil jetese aktive që kërkojnë më shumë komoditet dhe prakticitet, si dhe trajtim të saktë dhe shkathtësi për përdorim të përditshëm. C3 Aircross SUV është rimodeluar me një personalitet më të veçantë, me status dhe modernitet të përmirësuar, së bashku me rehati të shtuar të kabinës dhe më shumë lehtësi në përdorim.

CL 21.003.021

  1. PROJEKTIM MË I FORTË DHE PERSONALIZIM I PËRMIRËSUAR

Ndërsa stilet e trupit po bëhen gjithnjë e më të ulëta dhe të ngjashme me ato të saloon-eve, C3 Aircross ka fituar një dizajn më të sigurt SUV me një trup me vëllim të lartë që përcjell një brendshme të gjerë dhe një qëndrim mbizotërues të rrugës përmes hapësirës së ngritur të tokës dhe rrotave të mëdha. Veçantia e saj është rritur me mbrojtje të trupit të poshtëm dhe të harkut të rrotave, pllaka rrëshqitëse të përparme dhe të pasme, dhe shufra çati me forma të plota dhe bujare. Gjatë lëshimit, mundësitë e modelimit dhe personalizimit të C3 Aircross shprehën një ndjenjë miqësie dhe freskie. Sot, C3 Aircross i Ri ka arritur pjekurinë. Ndërsa mban të gjithë origjinalitetin dhe

CL 21.003.004

 

mendësinë e tij, qëndrimi i tij lozonjar ka evoluar dhe modeli është ngritur dhe ka fituar një personalitet më pozitiv, të pjekur dhe të nivelit të lartë, proporcional me pritjet në segment.

C3 Aircross i ri përmban një dizajn më të sigurt me një fytyrë krejtësisht të ridizenjuar

përpara që rrit personalitetin dhe statusin e modelit. Frymëzuar nga makina konceptuale CXPERIENCE dhe prezantuar për herë të parë në New C3 në vitin

2020, ajo përfaqëson nënshkrimin e ri të Citroën në 2021, me një identitet pohues

dhe unik.

Pamja e re e përparme tërheq menjëherë shikimin, veçanërisht me nënshkrimin e

dritës së re. Shevronët e prerë me krom janë modernizuar, duke u shtrirë drejt

dritave LED, në frymën e New C3 dhe New C4, por me një qasje më muskulore.

Dritat LED ofrojnë edhe më shumë qartësi dhe siguri, duke i dhënë hua automjeteve

një ndjenjë mbrojtjeje. C3 Aircross gjithashtu ka një grilë të re me një model

gjeometrik krejt të ri dhe një pllakë të re trungu gri argjendi me futje me ngjyra që

rrisin qëndrueshmërinë e modelit.

CL 21.003.005

 

Fytyra e re e përparme ka strukturë më të madhe me përshtypjen e një mbulese më

të vendosur. Ai gjithashtu ka një ndjesi më bashkëkohore, më ekspresive dhe të

fuqishme.

 

Me qëndrimin e tij të fortë dhe mbulesën horizontale të vendosur të lartë, së bashku

me vëllimet e saj bujare dhe mbrojtjen 360 ° që i bëjnë jehonë zonës së pandërprerë me xham rreth trupit, New C3 Aircross mburret me pamje këmbëngulëse që e veçojnë menjëherë në segmentin B-SUV. Programi i personalizimit i New C3 Aircross është azhurnuar për të kënaqur çdo klient që kërkon një SUV unik në imazhin e tij që është edhe i veçantë, edhe i dalluar.

CL 21.003.006

 

Jashtë, personalizimi është azhurnuar me një total prej 70 kombinimesh të

mundshme përmes: 7 ngjyra të trupit, 3 prej tyre të reja: Gri Kaki, Blu Voltaic dhe Bardhë Polar. 4 Paketa Ngjyrash, duke përfshirë 2 ngjyra të reja që luajnë në efekte me

tekst më të lartë: Portokalli dhe Blu. Paketat e Ngjyrave përmbajnë futje origjinale dhe me dizajn të mprehtë me ngjyra në skajet ekstreme të pllakës së përparme të trungut, në predhat e pasqyrës së derës dhe në dritën e çerekut. Kjo e fundit është shtëpia e një nënshkrimi të ri anësor në të cilin simpatët me ngjyra të veçanta plotësohen me grafikë të rinj në formë kubike sipas Paketës së Ngjyrave të zgjedhura, me një efekt krom pasqyrë C3 Aircross propozon disqe të reja gomash me një dizajn edhe më grafik dhe

dinamik në 16’’ dhe 17’’ të dyja të disponueshme në versione me prerje diamanti ose

me të zezë, duke u ofruar klientëve zgjedhjen e një pamjeje më të rafinuar.

  1. SEDILJE ADVANCED COMFORT PER TU NDJERË ME MIRË

C3 Aircross i ri i bën klientët të ndjehen sikur janë në shtëpi duke rritur më tej komoditetin në makinë përmes programit Citroën Advanced Comfort®.

CL 21.003.008

 

Përveç cilësimeve të pezullimit që japin komoditetin e udhëtimit në klasë, C3 Aircross ofron komoditet edhe më të madh gjatë udhëtimit me sediljet e tij të reja Advanced Comfort, parë së pari në C4 Cactus dhe C5 Aircross. Në dispozicion me ambiencat Urban Blue, Graphite Metropolitan dhe Hype Grey, sediljet Advanced Comfort përmirësojnë komoditetin e ndenjëses përmes katër aspekteve të komoditetit: komoditetin vizual, komoditetin e mirëseardhjes, komoditetin postural dhe komoditetin dinamik:

– Komoditeti vizual vjen në formën e mbushjes unike dhe qepjeve të veçanta të

Citroën që jep një përshtypje të menjëhershme vizuale të amortizimit të butë

dhe komod.

– Komoditeti i mirëseardhjes sigurohet nga një shtesë prej 15 mm shkumë, e

dukshme menjëherë kur uleni, e ngjashme me një dyshek dysheku.

– Komoditeti postural karakterizohet nga mbështetja e përforcuar e ofruar nga sediljet e gjera dhe me përmasa bujare.

– Komoditeti dinamik i bën udhëtimet më të gjata më komode përmes një kombinimi të një sedilje me densitet të lartë në qendër dhe sfungjerit më të trashë dhe të strukturuar.

CL 21.005.002

TEKNOLOGJITË QË THJESHTËSOJNË JETËN DHE ZGJASIN AVENTURAT

C3 Aircross i ri është i pajisur me teknologji të dobishme për edhe më shumë qetësi dhe siguri në timon. Ai përmban një ekran të ri me prekje 9’’ për një përdorim më të mirë, qartësi dhe praktikë. Ekrani i ri me cilësi më të lartë thekson Citroën Connect Nav dhe funksionin e Mirror Screen i pajtueshëm me Android Auto dhe Apple CarPlay. Karikimi wireless i telefonit inteligjent dhe Citroën Connect Assist janë përfshirë gjithashtu.

C3 Aircross i ri vjen me 12 mjete ndihmëse intuitive për ngasjen që thjeshtojnë jetën e përditshme dhe e bëjnë çdo udhëtim më të lehtë dhe më të sigurt. Teknologjitë e sigurisë përfshijnë një ekran me kokë lart për të mbajtur informacion të dobishëm në vështrimin e shoferit, si dhe njohjen dhe rekomandimet e shenjës së shpejtësisë, Frenën e Sigurisë Aktive dhe kontrollin automatik të dritës së lartë / të ulët. C3 Aircross përmban pajisje që thjeshton jetën e përditshme, të tilla si hyrja dhe fillimi pa duar, Parku i Ndihmës dhe kamera e kthimit të kthimit nga Top Rear Vision, e cila tregon mjedisin prapa automjetit në ekranin me prekje. Së fundmi, për të nënvizuar plotësisht natyrën e tij SUV dhe për të adresuar pa mundim shumicën e terreneve, New C3 Aircross është i pajisur me Kontrollin eMbërthimit me Ulje Ndihmëse Hill, një sistem që u mundëson shoferëve të nxjerrin veten nga të gjitha situatat pavarësisht nga kushtet e jashtme. Sistemi u mundëson shoferëve të rregullojnë tërheqjen e rrotave të përparme në varësi të terrenit dhe të ruajnë shpejtësinë kur zbresin në kodra, madje edhe në pjerrësi të mëdha. C3 Aircross SUV i ri është i disponueshëm me një sërë motorësh efikasë dhe me performancë të lartë me motorë benzinë ​​PureTech dhe dizel BlueHDi: manual PureTech 110 me 6 marshe, PureTech 130 EAT6, BlueHDi 110 manual me 6 marshe dhe BlueHDi 120 EAT6.

CL 21.003.007

 

Karakteristikat teknike

Gjatesi : 4,160 mm

Gjeresi: 1,760 mm

Lartesi: 1,640 mm

Distanca aksiale: 2,600 mm

Volumi i bagazhit: 410 l – 520 L deri ne 1,289 L