PIKAT E FORTA

PERFORMANCE

DIZEL BlueHDI & BENZINE PureTech MOTORAT "

Motorrët NAFTË BlueHDi : MË TË MIRËT NË KLAS!

Të projektuar për të qënë ekonomik dhe eficent, motorrët e rafinuar BlueHDi shpërndajnë emetimet CO2 më të mirat në klas prej thjesht 99g/km dhe konsumin e karburantit prej 3.2 l/100km e kombinuar (bazuar në BlueHDi 100 S&S manuale me disqe alumini 16″, në cikël të kombinuar).

Motorrët e benzinës PureTech

Motorri ynë i benzinës PureTech u quajt “Motorri i Vitit 2016” në kategorinë e saj për të dytin vit rradhazi. Motorri gjithashtu ofron një nga më të mirat ekperiencë në ngarje në treg edhe në shpejtësi të ulëta. Me 120 patenta në emrin e saj, motorri i benzinës me tre cilindra me Turbo PureTech ul konsumin e karburantit dhe emetimet CO2 me 18% krahasuar me motorrin paraardhës me katër cilindra. Motorri mban dy rekorde për konsumin e karburantit. Janë dy motorra të rafinuar dhe të avancuar PureTech, PureTech 110 dhe PureTech 130.

NGJYRAT

DETAJET