PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

Performanca

Motorrët NAFTË BlueHDi : MË TË MIRËT NË KLAS!
Të projektuar për të qënë ekonomik dhe eficent, motorrët e rafinuar BlueHDi shpërndajnë emetimet CO2 më të mirat në klas prej thjesht 99g/km dhe konsumin e karburantit prej 3.2 l/100km e kombinuar (bazuar në BlueHDi 100 S&S manuale me disqe alumini 16″, në cikël të kombinuar).

 

DIZANJ

NGJYRAT