PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

Motorët

Eko-eficentë dhe kënaqësi në udhëtim

Gjallëria, spontaniteti, përshpejtimi dhe kënaqësia në ngarje janë rritur përmes kombinimeve të platformës së lehtë dhe eficente dhe motorëve të gjeneratës së fundit. Motori i benzinës PureTech i gjeneratës së fundit, votuar si “Motori i Vitit”, dhe motorat e naftës BlueHDi përputhen me standardin Euro 6 në reduktimin e emetimeve CO2 dhe konsumit të karburantit.

Me ndërrimin e shpejtë të marsheve, kambio EAT6 pajisur me motorin PureTech 110 S&S ofron performancë të lartë dhe kënaqësi në përdorim. Citroën C4 Cactus i Ri është gjithashtu i disponueshëm edhe me motor PureTech 130 S&S me kambio manuale me 6 marshe.

DETAJET

NGJYRAT