PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

Motorët me Naftë Blue HDi dhe Benzinë PureTech

C3 i ri fuqizohet nga motorë eficent dhe ekonomikë të gjeneratës së fundit PureTech benzinë dhe BlueHDi nafte.

Në termat e motorëve të benzinës, C3 i ri është i disponueshëm me një kambio manuale me motorët PureTech 68, 82 dhe 110 (Stop & Start).
Tek nafta, është e disponueshme me një kambio manuale me BlueHDi 75 (Stop & Start) dhe BlueHDi 100 (Stop & Start).
Për ndjesi maksimale në ngarje, C3 i ri do të jetë i disponueshëm me kambion automatike EAT6.

DETAJET

NGJYRAT