NIVELET

1/3

PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

5 MOTORË EKONOMIK

Gama e gjerë e motorëve të fuqishëm dhe ekonomikë të gjeneratës së fundit kombinon teknologjinë e përparuar me premtimin për tju marrë ju kudo. Ky SUV është në dispozicion me motorët me benzinë PureTech (82, 110 dhe 130) dhe naftë BlueHDi (100 dhe 120).

 

DETAJET

NGJYRAT