NIVELET

1/3

PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

Motorët Naftë BlueHDI & Benzinë PureTech 82

Pjesa e parme e Citroën C-Elysee të re është zgjeruar për të përmirësuar aerodinamikën dhe për të forcuar qëndrueshmërinë në rrugë. Shiritat e ri i LED të cilët qëndrojnë mbi dritat e mjegullës tregojnë elegancën prestigjoze të modelit.

NGJYRAT

DETAJET