VERSIONET

1/2

PIKAT E FORTA

PERFORMANCA

5 MOTORIZIME EFICIENTE

Citroën Berlingo i ri siguron udhëtim dinamik falë kombinimit të një platforme të re dhe gjeneratës së fundit të motorëve që janë efikas në konsumin e  karburantit dhe kanë emision të ulët të CO2.

Berlingo e re ofrohet me motor benzine dhe naftë të përshtatshme për të gjitha llojet e ngarjes, si brenda dhe jashtë qytetit. Motorët  ofrojnë performancë të klasit të parë duke mbetur miqësor me mjedisin.
Citroën Berlingo e re gjithashtu shënon ardhjen e një kamio te re automatike me 8-shpejtësi EAT8 për një ngarje optimale.
. Motorë me benzinë,  PureTech: 1.2L PureTech S & S 110 hp ose 130 hp EAT8
. Motorë me naftë, BlueHDi: 1.5L BlueHDi S & S 75 hp ose 100 hp ose 130 hp BVM6 ose EAT8

DETAJET

NGJYRAT