Paketat e Servisimit

Servisi dhe mirëmbajtje

Zbuloni Paketat tona të Servisimit!

 

PAKETAT E SERVISIMIT

Në Citroën, ne jemi të përkushtuar për t’ju mbajtur të sigurtë në rrugë. Ne besojmë në ofrimin e një çmimi të vërtetë  dhe transparent, cilësi dhe një udhëzues pa probleme. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar Paketat e Servisimit me Çmime Fikse.

 

Paketat e servisimit përfshijnë:

. Kontrollet mekanike dhe diagnostike

. Vajin e motorit

. Filtrin e vajit

. Filtrin e ajrit

. Filtrin e karburantit

. Filtrin e kabinës

. Kandelet

. Alkoolin e frenave

 

Të gjitha zëvendësimet kryhen në përputhje me afatet kohore të Citroën.

 

Duke zgjedhur Paketat e Servisimit në Servisin e Autorizuar Citroën, ju jeni të sigurtë se çmimi i ofruar përfshin punën, TVSH dhe pjesët origjinale të këmbimit, të cilat janë projektuar, prodhuar dhe testuar posaçërisht për automjetin tuaj dhe janë të vetmet që sigurojnë performancë, besueshmëri, jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri.

 

Ruani origjinalitetin e automjetit tuaj!