OFERTA C5 AIRCROSS SUV

Kemi përgatitur një ofertë për ju, C5 Aircross SUV për vetëm 24.990 €.

Zgjidhni SUV-in e klasit komfort.
SUV ultra i rehatshëm dhe modular me dy inovacione Citroën: suspensioni me Jastëk hydraulik progresivë ® dhe ulëset Advanced Comfort.
CITROËN C5 AIRCROSS SUV, tashmë për vetëm 24.990 €.
Përfitoni nga oferta dhe vizitoni showroom-in tonë për të filluar aventurën tuaj.

*Pamjet e automjetit janë ilustruese dhe nuk i referohen çmimit të dhënë.