May 16, 2019

Gara Meksike: CITROËN SIGURON PODIUMIN E DYTË TË KONSEKUTIV ME OGIER-INGRASSIA!

Gara e 19-të e Meksikës (7-10 mars)

Sébastien Ogier dhe Julien Ingrassia ofruan një performancë jashtëzakonisht të qetë dhe të mbledhur në garën e fundit të së dielës për të fituar cmimin e tyre të dytë nga tre garat në 2019, WRC C3 mban rekordin e tij duke mare pjesë  në podium në çdo raund që nga fillimi i sezonit në Monte- Carlo! Citroën Racing kështu shtoi rekordin që mban për fitimet më të mëdha në Rally Meksikë në tetë.