May 16, 2019

Gara Suedi: CITROËN SIGURON PODIUMIN E DYTË KONSEKUTIV DHE LAPPI-FERM MBAROJNË SI VENDI DYTE !

Rally Suedi i 67-te (14-17 shkurt)

Një performancë shumë luftuese në garen e fundit të së dielës në C3 WRC e tyre, pa Esapekka Lappi dhe Janne Ferm mbajnë  e rivalëve të tyre të ashpër konkurrues për të siguruar vendin e dytë në përgjithësi, podiumin e tyre të parë për ekipin e përgjithshëm të rallyt të Citroënit. Fituesit e fundit të Rallye Monte-Carlo, Sébastien Ogier dhe Julien Ingrassia ndërkohë përdorën të gjithë talentet dhe vendosmërinë e tyre për të kapur dy pikë bonus në fazën e fuqisë, pavarësisht zhgënjimit të daljes në pension më herët në garë.