Informacion Praktik

Légende ci-dessous
Informacion Praktik

Informacion Praktik

Ju do të gjeni më poshtë të gjitha informacionet praktike që ju nevojiten për të organizuar vizitën tuaj në C_42. Stafi do të jetë i pranishëm përreth ndërtesës  që t’ju udhëzojë  dhe t’i përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja.

Adresa
C_42
42 avenue des Champs-Élysées
75008 Paris

Kontakti
Recepsioni : 0 810 42 42 00

Oraret

E dielë deri të mërkurë : ora 10:00 deri në orën 20:00
E enjte deri të shtunë : ora 10:00 deri në orën 22:00

Hyrja
Nëntokësore: Linjat 1 dhe 9 (stacioni Franklin D. Roosvelt)
Autobus: linjat 32 dhe 73 (ndalesa e bustit: La Boétie-Champs-Élysées) / linjat 42 dhe 80 (autobusi Rond-point des Champs-Élysées)