C3 WRC

Një kapitull i ri filloi për Citroën Total WRT me zbulimin e livrimit të 2019 të WRC C3 në prezantimin e sezonit, më 12 janar 2019, në Birmingham.

C3 WRC 2019

AUTOMJETI I FUNDIT I CITROËN RACING NË COLORS QENDRORE

 DIZENJO MUSKULORE

Large-photo-1-C3-WRC_555x318

BALANCE, ROBUSTE DHE IDENTITET

 

Forma muskulore dhe dizajni unik i Citroën C3 WRC janë menjëherë të habitshme.
Aerodinamika është ndryshuar për më shumë performancë dhe stabilitet me shpejtësi të lartë. Logot dhe shiritat e tyre të dyfishtë, nënshkrimi i lehtë shtrihet deri te dritat LED për të theksuar identitetin e Citroënit.

PERFORMANCA ALL-TERRAIN

Large-photo-2-C3-WRC_555x318

  AERODINAMIKA

Prapakolpi  është dizejnuar me kujdes për të rritur dëbimin e zhavorrit dhe borës në sipërfaqe të lirshme.
Një spoiler spektakolar i pasmë plotëson sistemin aerodinamik. Ai përbëhet nga një “lopatë” më të ulët dhe një nivel më të lartë kompleks. Kjo siguron efikasitetin e të gjithë, dhe kështu merr pjesë në performancën e përgjithshme të Citroën C3 WRC.

 RREGULLAT TEKNOLOGJIKE

Large-photo-3-C3-WRC_555x318

             MOTORI I MIRË  PROJEKTUAR NGA CITROËN RACING

 

“Mendoj se është e sigurte të thuhet se Citroën C3 WRC ka motorin më të kompletuar që ne kemi ndërtuar ndonjëherë. Përderisa konkurruam në WTCC, ne ishim në gjendje të merrnim një hap prapa nga përvoja jonë në rally dhe që na mundësoi të përballonim këtë sfidë me një këndvështrim të ri .Korniza e rregulloreve GRE është e rreptë, por siguron liri të mjaftueshme për të krijuar zgjidhje të reja. të punës që kemi bërë, sidomos në reduktimin e fërkimit. Është më e këndshme që këto përparime do të shtyhen një ditë në modelet tona qe do te prodhohen, përgjatë gjithë gamës Citroën “.

Patrice Davesne,

 NGA QYTETI NË GARË

Large-photo-4-C3-WRC_555x318

C3 WRC është versioni i garave dhe sportiv i Citroën C3. Ajo trashëgon morfologjinë e saj unike, dritat e saj, dizajnin e saj, karizmin e saj dhe stabilitetin e pamohueshëm. Dëshmi se me një praktikë të vogël, një makinë e vogël urbane mund të bëhet një sportive e madhe!

ZBULONI CITROËN C3 >

ZBULONI DYQANIN ONLINE >

C3 WRC MINIATURA

Large-photo-5-C3-WRC_555x318

 

Bashkohuni me garën me miniaturat e Citroën Racing! Në formatet 3 inç ose 1/43, ata ndjekin historinë dhe sportivitetin e markës përmes modeleve të tilla si 2016 Citroën C3 WRC, 2015 C-Elysée WTCC, 2011 Citroën DS3 WRC dhe madje edhe më shumë …

Cmimi 1/64 : 6 €
Cmimi 1/43 : 39 €

ZBULONI DYQANIN ONLINE >