PIKAT E FORTA

Lartësia

Me Citroën SpaceTourer, asnjë parkim nëntokësor nuk është përtej mundësive tuaja. Dimensionet e optimizuara të SpaceTourer (Gjatësia: 4.60 m deri në 5.30 m, Gjërësia: 1.92 m, Lartësia: 1.90 m), të kombinuara me timonin elektro-hidraulik  dhe një cikël rrotullimi  rreth 11.30 m deri në 12.40 m, e bëjnë atë një mjet të shkathët që i plotëson kërkesat e të gjithë familjes.

 

920x520_SpaceTourer_hauteur2

DETAJET